Telefoane mobile

Motorola Droid RAZR HD, dat de gol de EXIF-ul unei poze

Publicat: 18 apr. 2012

In timp ce unele zvonuri anunta vanzarea de catre Google a diviziei Motorola Mobility, tranzactie ce ar urma sa fie finalizata cu cei de la Huawei, noi informatii par sa indice pregatirea unei versiuni superioare de Motorola Droid RAZR.

Motorola Droid RAZR

Informatia obtinuta din EXIF-ul unei poze, incarcata pe pagina Picasa a unui utilizator numit Vic Yu, cunoscut ca fiind inginer si manager de proiect la Motorola Mobility, dezvaluie existenta unui model smatphone numit Droid RAZR HD, ce poarta numele de cod Vanquish.

Desi specificatiile complete nu au fost dezvaluite, aflam totusi ca telefonul ruleaza versiunea 4.0.3 a sistemul Android Ice Cream Sandwich si dispune de o camera foto cu apertura F/2.4, respectiv distanta focala 5 mm. Alaturi de sistemul de operare Android, numele ales implica folosirea unui ecran cu rezolutie de lucru superioara, mai mare decat cei 540×960 pixeli afisati de actualul RAZR.

Deoarece astfel de indicii pot fi falsificate cu destula usurinta, noile informatii trebuie tratate cu o doza de scepticism, cel putin pana ce existenta modelului Droid RAZR HD va putea fi confirmata si din alte surse.loading...

Adauga un comentariu