Telefoane mobile

Motorola si Google pregatesc primul lor telefon

Publicat: 07 feb. 2013

Motorola si Google vor lansa primul lor smartphone in curand, supranumit pentru moment X-Phone. Daca este sa credem ultimele zvonuri, acest telefon va veni echipat cu un display de 4.8″ (12.2 cm) cu rezolutie fullHD (1920*1080 pixeli), procesor quad core de generatie Cortex A15 si 2 GB de RAM.

Si spre deosebire de celelalte telefoane Google de pana acum, care nu aveau slot de card microSD (cu exceptia lui Nexus One de la HTC), X-Phone ar trebui sa aiba. Asta pe langa cei pana la 128 GB interni. Camera va avea un senzor Exmor RS realizat de Sony, pentru o calitate cat mai buna a pozelor, iar sistemul de operare va fi viitorul Android 5.0 Key Lime Pie.

Totodata, X-Phone ar putea mosteni o serie de avantaje de la smartphone-urile Motorola, cum ar fi carcasa din kevlar sau bateria de capacitate cat mai mare. Acest telefon urmeaza sa fie prezentat pe data de 15 mai 2013, si lansat pe piata ceva mai tarziu. Nu este clar daca va sosi tot sub brandul Nexus, sau Google ii va rezerva ceva special.loading...

Adauga un comentariu