Hardware

Motorola XOOM 3G/Wifi apare si in Romania

Publicat: 02 iun. 2011

Saptamana viitoare, tableta Motorola Xoom isi face aparitia si in Romania in oferta exclusiv online a Orange.

Dispozitivul vine echipat cu un ecran de 10.1inch (25.65cm) cu rezolutie 1280×800 care suporta HD video si mufa HDMI, 1Ghz procesor dual-core, camera frontala de 2MP pentru apeluri video si camera spate de 5MP care permite captura 720p, giroscop, accelerometru, barometru, e-compass si lumina adaptabila. Procesorul dual-core cu cate 1Ghz per core ofera o experienta optima pentru Android 3.0 Honeycomb dar si pentru urmatoarele versiuni.

Browserul permite deschiderea mai multor pagini simultan intocmai ca pe computer iar cu ajutorul Adobe Flash Player integrat se pot viziona integral paginile web si continut video. Datorita capacitatilor multitasking ale Motorola XOOM putem citi o carte in acelasi timp ce ascultam muzica folosind boxele integrate.

Pentru amatorii de jocuri, Motorola XOOM ofera o interfata grafica surprinzatoare iar prezenta giroscopului si a accelerometrului ofera acces la noi jocuri de pe Android Market. Motorola XOOM permite vizionarea a 10 ore de material video, iar timpul de incarcare este la jumatate fata de celelalte tablete de pe piata.

Tableta vine la pachet cu o serie de accesorii precum un dock standard care incarca tableta si in acelasi timp ofera posibilitatea de a asculta muzica sau a urmari continut video.

Experienta user-ului este de asemenea imbogatita printr-un dock HD cu boxe prin care se poate trimite continut HD direct catre un televizor sau se poate asculta muzica prin cele doua difuzoare integrate fara a mai fi necesara conectarea unor boxe externe.

Pachetul de accesorii este completat de tastatura care functioneaza cu ajutorul tehnologiei Bluetooth wireless.

 loading...

Adauga un comentariu