Fotbal extern

Mourinho: “Nu meritam sa fiu antrenorul anului”

Publicat: 10 ian. 2012

Antrenorul echipei Real Madrid, Jose Mourinho, a declarat luni într-o conferinţă de presă că este ”corect” ca el să nu caştige trofeul FIFA de cel mai bun antrenor în acest an, Guardiola şi Ferguson meritand asta ”mai mult decat el”.

”In acest an, eu nu voi caştiga premiul de cel mai bun antrenor şi cred că este corect. In 2010, meritam, deoarece realizasem tripla cu Inter (Liga Campionilor, Campionatul şi Cupa Italiei), dar nu şi anul acesta”, a declarat Mourinho.

”Pentru a caştiga acest trofeu, consider că trebuia caştigat unul dintre cele trei mari campioante, iar anul acesta eu nu am caştigat decat Cupa Regelui”, a subliniat el.

Morinho a regretat pe de altă parte că nu a putut asista la ceremonia de înmanare a trofeului, luni seară, la Zurich, punand absenţa sa pe seama deplasării de marţi a Realului la Malaga, în Cupa Regelui.

”A fi printre cei trei finalişti este o onoare şi mi-ar fi plăcut să fiu alături de ceilalţi doi finalişti (Guardiola/Barcelona şi Ferguson/Manchester United) şi îl salut pe învingătorul de anul acesta, care, cred, va fi Guardiola”, a asigurat tehnicianul portughez.

In ce priveşte Balonul de Aur 2011, care va fi înmanat tot luni la Zurich, Mourinho crede că ”nici Messi şi nici Cristiano Ronaldo (ambii nominalizaţi alături de Xavi) nu vor rămane doar cu Baloanele de Aur pe care le-au caştigat deja” (2 de argentinian şi 1 de portughez).

”Amandoi joacă în echipe mari, ei sunt departe de varsta de 30 de ani şi vor mai caştiga multe alte trofee”, a conchis Jose Mourinho.loading...

Adauga un comentariu