Fost antrenor la Porto, Chelsea, Inter si Real Madrid, Jose Mourinho a semnat cu Manchester United, echipa care a ratat de 2 ori in ultimii 3 ani locurile de Champions League, dupa retragerea lui Alex Ferguson.

Mourinho i-a enervat pe fanii lui Chelsea dupa ce a laudat in primul interviu noua sa echipa. Fanii lui Man United l-au primit insa cu bratele deschise. Ca dovada, dupa ce Jose Mourinho si-a facut cont oficial pe Instagram, a ajuns la 237.000 de followeri in doar 22 de ore (la momentul scrierii articolului).

Prima poza postata de catre Mourinho era cu contractul semnat cu Manchester United – antrenorul portughez va primi 40 de milioane de euro in cei 3 ani de contract. Are si clauze speciale – va primi 2.5 milioane de euro daca va castiga titlul in Premier League si 5 milioane de euro daca va castiga Champions League.

Primul meci al lui Mourinho pe banca lui Manchester United va fi pe 22 iulie in Shanghai impotriva celor de la Borussia Dortmund. Primul meci oficial va fi Supercupa Angliei, impotriva lui Leicester City, pe 7 august.