Eveniment-Social

MRU: „Este un esec politic”

Publicat: 12 dec. 2013
1
Deputatul penal Relu Fenechiu a fost pus la zid de catre opozitia la nivel central. Fostul premier Mihai Razvan Ungureanu a afirmat astazi la Iasi ca Fenechiu a cerut ajutorul lui Crin Antonescu o data cu recentul vot din Parlament privind superimunitatea, pentru a nu fi bagat la inchisoare alaturi cu alte personaje dubioase din PNL si PSD. Conform lui Ungureanu, Fenechiu si-a aratat incompetenta atunci cand nu a fost capabil sa promoveze proiectele Iasului, iar acum cauta sa se puna la adapost dupa toate faptele penale comise.
„Sunt mari penali ai PSD si mici penali ai PNL personaje precum domnul Fenechiu, care cauta sa scape de rigorile justitiei, o data cu modificarea propunerilor din Parlament. Toate personajele sumbre ale politicii romanesti respira usurate ca-si petrec Craciunul  in liniste pe seama noastra. Fenechiu nu a sprijinit nici proiectele Iasului. Pentru ieseni este rusinos sa fie reprezentati in Parlament de astfel de personaje. Relu Fenechiu este un esec politic si moral, este un produs ratat al politicii iesene”, a spus Mihai Razvan Ungureanu.
Comentarii
  • faceti ceva pentru tara asta sa dam jos usl-ul sau si FORTA CIVICA VORBESTE ca noi si nu face nimic. ne omoara hotii, ne distrug vietile, traim in cea mai crunta exploatare a usl-ului, in teroare securitate, bezna , in cea mai crunta saracie sI mizerie, si voi FORTA CIVICA VORBITI si nu faceti nimic pentru poporul asta amarat. vrem schimbarea regimului usl-ist, sa-i dam jos pe toti hotii puscariasii USL . ASTA TREBUIE SA FACETI SA AJUTATI POPORUL ASTA CARE A GRESIT CAND A ALES USL-UL. NU VEDETI CE MAFIE POLITICA ESTE IN IASI? IN CELELALTE ORASE NU E ASA

  • BLESTEMAT FII FENECHIULE | 05-12-2013 13:43:23
    DE BANII SALARIULUI MEU SA-TI CUMPERI LUMANARI PE PIEPT TIE SI LA FAMILIA TA. MI-AI FURAT MANCAREA DIN GURA COPIILOR TU CU HOTII TAI PNL-ISTI . DE BANII MEI SA VA LUATI LUMANARI TOTI SI SA MANCATI PE MASA TOTDEAUNA LACRIMILE FAMILIEI NOASTRE TU SI ADOPTIVIII TAI BODEA SI ADOMNITEI. DA-MI SALARIILE FURATE INAPOI, DA-MI MANCAREA FURATA INAPOI HOTILOR. DA-MI SALARIILE FURATEE!!!!! SA AVETI CRACIUN FOARTE FERICIT CUM AVEM SI NOI.

  • Daca Fenechiu este un esec politic ma intreb cine-i acest unguent ratat?
    Sa spuna fanafaronul ce a facut el pt. Iasi cat a fost premier? Macar sa fi adus cateva parfumuri si cateva kg. de vaca kobe, din rezelvele sale…ministeriale. Cum de mai iese-n fata acest neica nimeni si nu s-a gasit niciun iesean sa-l scuipe-n ochi?

    • Suster, deocamdată Fenechiu va merge la puscarie, nu unguentul. Mai gandeste-te, a fost ministru doar 2 luni, ce-ai fi vrut sa faca pentru Iasi? Inca mai crezi în intoxicatiile antenistilor?

  • Toti sunt niste hoti si banditi! Pina nu va deveni foamea insuportabila, prostimea va rabda si EI TOTI, indiferent din ce partid fac parte, se vor imbogati! Va veni ceasul desteptarii si MAMALIGA va expoda! Dictatura militara cativa ani, nationalizarea generala si transformarea Romaniei in STAT NEUTRU vor face ordine deplina! Intrebarea e : va mai ramane ceva din bogatiile tarii? Se taie padurile, se distruge toata industria si noi toti am devenit niste consumatori… nu mai producem nimic! E un plan din afara si MARIONETELE POLITICE executa sarcinile ocultei mondiale!

Adauga un comentariu