Gadgeturi

MSI a anuntat noile si puternicele sale laptopuri pentru jocuri

Publicat: 24 mai 2013
5

MSI nu a mai avut rabdare pana la deschiderea expozitiei Computex, care va incepe peste doua saptamani, si a anuntat noile sale modele de laptopuri pentru gaming, care folosesc cele mai noi procesoare si placi grafice de la Intel si NVIDIA, scrie go4it.ro.

Modelul de varf este GT70 Dragon Edition 2, un laptop puternic care va include unul dintre viitoare procesoare Intel din generatia Haswell si inca neanuntata placa video GTX780M de la NVIDIA, aceasta combinatie hardware putand atinge un scor de 36.000 de puncte in 3D Mark Vantage, similar celui atins de sistemele desktop motorizate de curentul GTX 670.
Urmatorul model interesant este GS70 Stealth, care ofera o carcasa metalica dar cedeaza din putere deoarece foloseste un procesor grafic GeForce GTX765M. Acest model se remarca prin grosimea de numai 21,8 milimetri si greutatea de 2,9 kilograme, ambele impresionante pentru un laptop de gaming cu ecran de 17”.
MSI va mai lansa si alte modele mai mici, cum ar fi GE40, care ofera un ecran de 14”, foloseste un cip grafic Nvidia GTX760M si are doar 2 kilograme, sau GX70E, un laptop cu ecran de 17” si platforma hardware de la AMD.
Adauga un comentariu