Dulciuri

Muffins cu dovlecel si morcov

Publicat: 19 feb. 2012

Ingrediente:

250 g faina
2 oua
1 lingurita praf de copt
80 g morcov razuit
2 lingurite zahar
2 lingurite fulgi sare de mare
70 g dovlecel ras (scurs de zeama)
70 g cascaval ras
150 ml lapte
2 linguri marar tocat
60 ml ulei de masline

Mod de preparare:

Dupa ce incingem la 200 de grade cuptorul, ungem cu putin ulei sau unt o tava cu 12 forme de briose. Apoi punem faina si praful de copt intr-un bol si amestecam bine. Pe parcurs adaugam dovlecel, morcov, marar si cascaval. In alt vas amestecam uleiul, ouale si laptele, dupa car turnam compozitia peste amestecul cu faina. Cu o lingura metalica amestecam compozitia. Umplem formele de briose cu aluatul obtinut, presaram pe deasupra sarea si bagam la cuptor timp de 12-15 minute. Dupa aproximativ 5 minute, le luam din tava si le punem intr-un platou.

sursa reteta si fotografie: cepapam.ro



loading...

Adauga un comentariu