Dulciuri

Muffins cu nuca de cocos

Publicat: 27 ian. 2012

Ingrediente:

3 oua
150 g zahar
250 g faina de cocos (225 g cocos + 25 g faina)
250 ml frisca lichida (200 ml frisca + 50 ml lapte)
un pliculet zahar vanilat
12 g praf de copt

Mod de preparare:

Mixam intai bine ouale impreuna cu zaharul, pana acesta din urma se topeste, dupa care adaugam nuca de cocos (si cele 25 g faina) si amestecam bine pina se incorporeaza impreuna cu celelalte ingrediente. Adaugam frisca, in cazul meu frisca + laptele, zaharul vanilat, mixam bine, bine si punem vasul in frigider pentru 20 de minute. Dupa ce a trecut timpul de stat in frigider, adaugam praful de co pt, amestecam bine din nou, punem compozitia in formele de muffins, atentie doar pe trei sferturi umplem formele, ca sa aiba loc sa creasca.
Bagam tava in cuptorul preincalzit la 180 de grade, timp de 20 de minute. Le-am lasat sa se raceasca bine, bine, apoi le-am asezat pe un platou. La cele in forma de floarea-soarelui le-am lipit niste bombonele micute (s-au lipit foarte usor).
Muffins cu nuca de cocos pregatite de Daniela.



loading...

Adauga un comentariu