Actualitate

Mugur Mihăescu, la proteste: Sunt aici să apăr Guvernul! Lângă mine la Revoluţie au murit oameni

Publicat: 12 iul. 2020
Mugur Mihăiescu, la proteste
Mugur Mihăiescu, la proteste

Mugur Mihăescu a venit la protestele din Piaţa Victoriei din Bucureşti. Prezent la prostest, celebrul actor din Vacanţă Mare a oferit o declaraţie pentru protestatari. Acesta explică faptul că e prezent la proteste pentru a ajuta Guvernul. Desigur, declaraţiile au fost pline de ironie.

Mugur Mihăescu, la proteste: Sunt aici să apar Guvernul

” Nu am mai ieşit într-o piaţă din 1989. V-aş ruga să mă ascultaţi cu atenţie până la capăt. Dragii mei, vă rog să ascultaţi cu atenţie, eu sunt aici să apar Guvernul. Eu sunt aici ca să apărăm legea, bună, proastă, aşa cum este ea suntem datori să apărăm o lege care este votată. Totuşi, când se dă o lege care poate pune în pericol drepturi fundamentale ale omului, sunt aici să îi ajut să nu facă greşeală de a da legea pe genunchi, sau noaptea că hoţii şi să gândească că un croitor. Să măsoare de 10 ori

Sunt aici să ajut pe domnul Iohannis, pe preşedintele ales, vreau să ajut pe domnul Iohannis, pentru că ştiu că în toamna, va pune în practică o lege votată la referendum în România şi anume un Parlament unicameral cu 300 de parlamentari, îi mulţumesc de pe acum, pentru că este cel mai puternic preşedinte.

UPDATE: DECLARAȚIA ȘOCANTĂ FĂCUTĂ DE RAED ARAFAT DESPRE PROTESTATARI. CITEȘTE AICI

Sunt aici sa il ajut pe RAED ARAFAT

În continuarea declaraţiilor făcute, Mugur Mihăescu îl întreabă pe Raed Arafat despre cazurile din ultima vreme şi despre raportările făcute perios. Acestauia i se par suspecte anumite raportări şi mai ales creşterea cazurilor de COVID-19.

”Sunt aici, spre deosebire de mulţi dintre dumneavoastră, să îl ajut pe Raed Arafat, sunt aici să îl întreb să ne comunice mai bine, să ne lămurească, dacă cei 555 de pozitivi sunt aşa cum ştim, se face câte un test pe zi fiecărui om infectat cu covid, aceleaşi teste sunt raportate şi a doua zi? S-au făcut testele doar în focarele de infecţie, vreau să îl întreb, când am ieşit din starea de urgenţă şi când am avut 174 de cazuri, la 3500 de teste, cel mai mic număr de până acum, iar acum raportat la 14.000 de teste, avem atâtea cazuri, nu îmi iese regulă de trei simplă, ne ducem în sus sau în jos cu pandemia.

Vreau să îl ajut pe domnul Orban să relanseze economia acestei ţări. Ştiu că angajaţii de la stat vor renunţa la jumătate de salariu, pentru că banii aceea să fie pompaţi în economie. Sunt aici ca să ajut şi nu să aud cum strigă romani contra romani. M-am săturat de politica asta, m-am săturat de politica vrajbei, a urii, în care suntem priviţi ca găşti de golani. Eu sunt aici ca să ajut, să ajut Guvernul, mâine să iasă să îmi explice, partidele cum PSD-ul i-a dat afară pe aia care nu au respectat legea în shaormerie, îl ajut pe domnul Orban când îi spun să nu pună în funcţii la PNL oameni fără valoare, oameni care îşi dau Bacalaureatul la 42 de ani. Sunt aici ca să ajut guvernul.” menţionează Mugur Mihăescu.

Mi-am câştigat dreptul de a critica, la Revoluţie

În continuarea declaraţiilor, Mugur Mihăescu, a explicat că şi-a câştigat acest drept la Revoluţia din 1989, atunci când i-au murit prieteni lângă el, cu arma în mână.

” Mi-am câştigat dreptul acesta în 1989 când lângă mine a murit un soldat. Da, lângă mine, Mugur Mihăescu a murit un soldat, care avea o armă în mână. Lângă mine în casa mi-au murit prieteni. Nu mi-a fost frică atunci, nu îmi e frică acum să apar Românie. Suntem aici să apărăm ţara, nu să fim învrăjbiţi, nu să ne dăm capuri în gură, nu să cerem demisii iluzorii ci să facem revoluţii în gândire. Aceasta este nouă formă de revoluţie. Cinstiţi acest ADN a fraierilor care au murit la Revoluţie, care aveau şi ei familii, care nu au uitat să moară atunci când ţara le-a cerut asta, pentru că noi să avem dreptul să înjurăm. Avem dreptul să îi tragem de urechi. Eu în fiecare zi, la ora 18.00 voi fi aici să ajut Guvernul şi instituţiile statului.” a conchis Mugur Mihăescu, actorul de la Vacanța Mare.

Comentarii
  • Esti acolo sa ajungi in trending pe youtube cu canalul tau. Lasa vrajeala si vezi de ceea ce stii sa faci mai bine: comedie. Nu revolutii.

Adauga un comentariu