Sanatate si frumusete

Mugurii de brad – izvor de beneficii pentru organismul tau. Afla ce afectiuni se pot trata cu ajutorul lor

Publicat: 11 iul. 2018
14

Mugurii de brad cresc in varful cetinilor si sunt foarte usor de recunoscut datorita culorii verde crud. Afla care sunt afectiunile care se pot trata cu acestia si care sunt beneficiile pe care le aduc asupra organismului. Printre altele, bradul are proprietatea de a fixa calciul din oase, motiv pentru care se recomanda produsul rezultat din macerarea mugurilor in scopul de a se folosi in tratamentul rahitismului. Ba mai mult, datorita proprietatii de fixare a calciului, preparatele din muguri de brad sunt un ajutor de nadejde in combaterea osteoporozei.

Atunci cand mesteci in gura muguri, acestia ajuta la calmarea senzatiei de sete, dezinfectandu-ti totodata gura si reimprospatandu-ti respiratia. Mugurii de brad de asemenea iti mai feresc organismul de diferite boli de plamani, sunt eficienti in eliminarea stresului si ajuta la reglarea poftei de mancare.

O alta situatie in care se mai recomanda mugurii de brad este in cazul tulburarilor respiratorii, dar si pentru a inlatura starile de voma. Siropul de muguri de brad este eficient in ameliorarea tusei in caz de raceala sau de gripa.
Adauga un comentariu