Magazin

Multa lume il considera un aliment sanatos, insa putini stiu cat de PERICULOS este

Publicat: 12 aug. 2016
Cancerul este cea mai frecventa boala in randul oamenilor din zilele noastre si multi oameni incearca in mod constant incearca sa manance alimente sanatoase. Veganii si vegetarienii aleg tofu ca o alternativa sanatoasa pentru lapte, oua si carne. Cu toate acestea, s-a descoperit ca este mult mai bine sa consumi lapte, carne si oua cu moderatie, decat soia si produse din soia. Potrivit Dr. Daniel, un expert medical de renume mondial, boabele de soia prelucrate la temperatura si presiune ridicata si tratate cu diferite substante chimice devin toxice si cancerigene.

Persoanele care consuma in mod regulat soia au un risc mare in a dezvolta urmatoarele boli:

Alergii
Cancer
Leziuni ale creierului
probleme de reproducere
Risc de probleme cardiace, accident vascular cerebral
pubertate precoce si tulburari hormonale
Probleme cu glanda tiroida (care duce la oboseala, caderea parului si in greutate, stare de rau)
Pierderea imunitatii
Mamele ar trebui sa hraneasca copiii exclusiv cu produse naturale si trebuie sa evite orice alt fel de produse, deoarece acestea contin soia. In acest fel, ele expun copiii la chimicale si hormoni care se comporta ca estrogeni cu o concentratie de 6-11 mai mare decat la adultii care consuma soia. Mai precis, formulele de consum sunt echivalentul a 5 pilule contraceptive pe zi.
Mai multe motive pentru care ar trebui sa evitati soia:
Contine pesticide
Duce la boli cronice, probleme de stomac, cheaguri de sange, probleme cu glanda tiroida
Altereaza secretia de enzime care descompune proteinele, ceea ce duce la boli gastro-intestinale, lipsa de aminoacizi, tulburari pancreatice si chiar cancer.
Este modificata genetic
Contine compusi care reduc sau blocheaza absorbtia de minerale (magneziu, calciu, fier si zinc).
Incercati sa mancati alimente nerafinate, fermentate, care nu au fost procesata si pentru evitati orice produs care contine soia, inclusiv lapte de soia, proteine shake-uri, inghetata, batoane energizante, burgeri, etc.
Daca insistati pe utilizarea de soia, aceasta ar trebui sa fie fermentata.


loading...

Adauga un comentariu