Eveniment-Social

Munti de gunoaie dupa 1 mai – VIDEO

Publicat: 02 mai 2011
a:3:{s:7:"site_id";i:1;s:6:"old_id";i:218727;s:8:"site_url";s:10:"www.bzi.ro";}

Traditia petrecerilor la iarba verde de 1 Mai e strans legata de un vechi obicei romanesc, de a lasa in voia sortii resturile distractiei. In ciuda tuturor apelurilor privitoare la pastrarea curateniei si a panourilor instalate de autoritati, oamenii continua sa lase în urma semnele poposirii lor în mediul natural: pampersi, PET-uri si cutii de bere, pungi de plastic, carpe, cutii de suc, sticle si tot felul de resturi alimentare, care mai de care mai colorate. Mai grav este ca cei mici urmeaza exemplul parintilor si nu li se pare nimic anormal în atitudinea adultilor.
Ieri, în apropierea Soselei Bucium catre Pietrarie, puteau fi vazute, din loc în loc, mormane de gunoi. Intr-adevar, lipsesc tomberoanele în care „turistii” sa arunce resturile, însa nimic nu îi împiedica pe acestia sa stranga mizeria în pungi si sa le depuna în pubelele stradale, la întoarcerea din minunata drumetie. Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale a inceput deja sa adune muntii de gunoaie lasate din neglijenta sau din nepasare, de catre ieseni.
 

Comentarii
  • SUNTEM O NATIE DE MIZERABILI,NEEDUCATI SI PROSTI CU TUPEU SINCER INCLIN SA-I DAU DREPTATE INTR-O MICA SAU MARE MASURA LUI BASESCU

Adauga un comentariu