Jocuri

Murdered: Soul Suspect – trailer nou si editie limitata

Publicat: 26 mart. 2014

Square Enix a anuntat ca Murdered: Soul Suspect, cel mai recent titlu al celor de la Airtight Games, va fi disponibil in aceasta vara si intr-o editie limitata, care va oferi un exemplar al jurnalului folosit de personajul principal din joc, alaturi de o harta strategica a Salem-ului (orasul unei va avea loc actiunea), disponibila in format digital.

Cu ajutorul acestei harti, pe care jucatorii o vor putea consulta pe PC sau tableta, se vor putea gasi mult mai usor locatiile mai putin accesibile din Salem, obiectivele secundare si obiectele colectionabile presarate prin mediul de joc. Cu aceasta ocazie, a fost lansat si un nou trailer pentru Murdered: Soul Suspect, pe care il puteti urmari mai jos.

In Murdered: Soul Suspect, eroul principal este detectivul Ronan O’Connor, care isi pierde viata chiar la inceputul jocului. Intreaga actiune va fi privita din perspectiva fantomei lui O’Connor, care trebuie sa se foloseasca de noile sale puteri supranaturale pentru a dezlega misterul propriei morti.

Murdered: Soul Suspect va fi lansat pe 6 iunie 2014, pentru PC, Xbox 360, PlayStation 3, Xbox One si PlayStation 4.+



loading...

Adauga un comentariu