Fripturi

Muschi de porc cu ciuperci si couscous

Publicat: 15 apr. 2011
2

Ingrediente:

1 kg muschi de porc
600 gr ciuperci din conserva
3 oua mari
150 ml vin alb, demi-dulce
100 gr unt de masa
50 gr cimbru uscat
300 gr couscous
pesmet mare, supa de gaina/pui
patrunjel, sare, piper, ulei

Mod de preparare:

Se spala muschiul de porc si se portioneaza in felii de 4-5 cm grosime.
Se pune la incalzit supa de gaina (in lipsa ei se pune apa si 2 cuburi Knorr) si cand clocoteste se adauga couscousul, lasandu-se pana fierbe.
Se face un amestec de pane din oua, sare, piper, cimbru si pesmet, se tavaleste carnea prin el si se prajeste in ulei incins.
Se adauga ciupercile peste couscous, dupa ce a fiert, mirodenii, untul topit, vinul alb, apoi se pune amestecul peste carnea prajita si se mai da 10 min la cuptorul incins.




Adauga un comentariu