Patronul de la Diamond Ballroom, un cunoscut restaurant din Iași, trebuie să „doneze” profitul de la o nuntă, după ce a fost verificat de autorități – FOTO
Dacă îţi plac mâncărurile cu sos, atunci trebuie să încerci această reţetă care se pregăteşte rapid.
Ingrediente necesare:
Mod de preparare:
Crestează muşchiuleţul de porc cu un cuţit ascuţit, iar apoi împănează-l cu feliuţe de usturoi şi ghimbir. Asezonează cu ulei de măsline, sare şi piper, precum şi cu ierburile aromate şi bagă-l la cuptor pentru 20 de minute. Scoate-l apoi şi lasă-l deoparte zece minute. Căleşte cubuleţele de morcov cu ţelină, iar după cinci minute adaugă şi sosul de roşii. Feliază muschiuleţul în felii de un cm grosime, se pune din nou la tavă cu sosul de legume deasupra şi se introduce la cuptor pentru aproximativ 5-10 minute.