Scena artistica din Romania

Musicalul Our Ladies of Perpetual Succour – in premiera nationala pe scena Teatrului Excelsior!

Publicat: 30 iun. 2017

Teatrul Excelsior prezinta, in premiera nationala, in zilele de 4 si 5 iulie 2017, de la ora 19.00, musicalul Our Ladies of Perpetual Succour (Fecioarele noastre grabnic ajutatoare) de Lee Hall, un spectacol care poarta semnatura regizorala si coregrafica a lui Razvan Mazilu.

La doar doi ani de la premiera sa mondiala, pe scena Traverse Theatre din Edinburgh, urmata de un parcurs spectaculos pe scena National Theatre din Londra, musicalul a fost distins in primavara aceasta cu Premiul Laurence Olivier” pentru Noua Comedie.

Vezi si Ateneul din Iasi face angajari. Vezi ce posturi sunt disponibile

Musicalul are la baza romanul The Sopranos (Sopranele) de Alan Warner, care prezinta povestea a sase prietene, eleve ale unei scoli catolice de fete din orasul scotian Oban. Vizita lor la Edinburgh, cu ocazia unei competitii corale la care participa, se transforma intr-o experienta initiatica tumultoasa care dezlantuie impulsurile latente ale adolescentei in acte de teribilism. Povestile complicate si captivante ale celor sase adolescente sunt mixate intr-un cocktail muzical de partituri clasice si hituri pop-rock ale anilor 70, ce amplifica aceasta aventura a urgentei autodescoperirii si explorarii limitelor cu orice risc, transformand-o intr-un show exploziv care are toate ingedientele succesului de public.

Vezi si Teatrul Gong inchide stagiunea cu spectacole la Sibiu si la Bucuresti

Spectacolul realizat de Razvan Mazilu alaturi de echipa sa artistica este un show din toate punctele de vedere: o explozie de culoare, interpretari vocal-actoricesti remarcabile, exuberanta, abundenta sonora si vizuala si, nu in ultimul rand, stralucire. O „oda” neconventionala inchinata tineretii si prieteniei, sub semnul devizei „Carpe Diem”, dar sio infuzie de sentimentalism, brutalitate, stridenta, limbaj ireverentios si umor, ce dezvaluie contrastul izbitor dintre pofta de viata a unor adolescente aflate in zorii maturizarii si viitorul sumbru dictat chiar de propria lor precocitate.

Distributia (in ordinea indicata de autor)

Orla – Alina Petrica
Chell – Meda Topirceanu
Kay – Aylin Cadir / Ioana Marcoiu
Manda – Daniela Tocari
Kylah – Oana Puscatu
Fionnula – Ana Bianca Popescu

Orchestra

Adina Cocargeanu – pian
Imola Tamás – percutie
Andreea Archip – pian
Dana Georgescu – chitara bas

Regia si coregrafia: Razvan Mazilu

Traducerea: Carmen Stanciu

Scenografia: Romana Topescu, Dragos Traistaru

Orchestratia si adaptarea muzicala: Lucian Vladescu

Light Design: Alin Popa

Pregatirea muzicala: Gönül Abdula

Asistent coregrafie: Raluca Nicolae

   Selectia muzicala: Razvan Mazilu si Lucian Vladesculoading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit