Cancan ultimă oră

Mutare bombă în ProTV! Cine a înlocuit-o pe Andreea Esca la pupitrul știrilor

Publicat: 13 iul. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Mutare bombă în ProTV Cine a înlocuit-o pe Andreea Esca la pupitrul știrilor
Andreea Esca, vedeta Ştirilor PRO TV de la ora 19.00, nu este adepta operaţiilor estetice, motiv pentru care a preferat să scape de kilogramele în plus făcând mult sport şi ţinând un regim alimentar relaxat. Dacă în urmă cu ceva timp Esca avea 64 de kilograme, acum ea a ajuns la 55 de kilograme, la 1,62 m înălţime

După ce Andreea Esca ar fi fost confirmată cu coronavirus, cei de la PRO TV au luat o decizie de ultima oră. La Știrile PRO TV de astăzi, publicul se aștepta să o revadă pe Andreea Esca, la fel cum se întâmplă de ani buni, de luni până vineri.

Totuși, la pupitrul știrilor a apărut Oana Andoni. Până la acest moment, nu se știe dacă Andreea Esca a lipsit de la serviciu motivat, din cauza infectării cu coronavirus, sau a evitat să apară în fața camerelor din alte motive. Potrivit informațiilor noastre, vedeta PRO TV a făcut deja un test pentru Covid-19 și, pentru că rezultatul a fost pozitiv, este internată în spital.

Andreea Esca ar fi luat virusul de la o petrecere organizată pe plaja din Olimp. Confirmarea a venit la doar două zile de la notificarea trimisă de PRO TV, care anunța că mai multe angajați ai stației au fost infectați cu noul coronavirus, fără să le precizeze, însă, numele.

Poliția s-a autosesizat

Între timp, autoritățile din Constanța s-au autosesizat, scrie Mediafax. IPJ și DSP fac verificări privind respectarea măsurilor de distanțare socială cu ocazia inaugurării acelui hotel. (CITEȘTE ȘI: ANDREEA ESCA, PRIMA REACȚIE DUPĂ CE S-A AFLAT CĂ A FOST CONFIRMATĂ CU COVID-19)

„Polițiști din cadrul IPJ Constanța s-au autosesizat luni în urma imaginilor din spațiul public și au luat legătura cu reprezentanții DSP Constanța, urmând a acorda sprijin în verificarea tuturor aspectelor și luarea unor măsuri, dacă acest lucru se impune”, au transmis reprezentanții IPJ Constanța.

„Polițiștii au întocmit un proces verbal cuprinzând inclusiv datele consemnate în declarațiile pe proprie răspundere ale invitaților cu privire la prevenirea și combaterea infecțiilor cu COVID-19”, au mai anunțat polițiștii constănțeni.

Delia Matache, suspectă de CoVid-19. A fost cu Andreea Esca la petrecerea din Olimp

Apar la iveală detalii șocante legate de petrecerea vedetelor din Olimp, acolo unde Andreea Esca s-a infectat cu noul coronavirus. Printre persoanele publice prezente la marele party se numără și Delia, care este, în acest moment, suspectă de CoVid-19.

Mai multe vedete din showbiz-ul autohton au participat la petrecerea de lansare a unui resort de lux – Novum by the Sea, în stațiunea Olimp. La evenimentul cu mai multe de 50 de persoane invitate, nimeni părea că este interesată de păstrarea regulilor sanitate. Totul se întâmpla acum două săptămâni.

Printre vedetele care au participat la evenimentul cu pricina se numără și Delia, care a și concertat la petrecere. Tocmai de aceea, Delia este suspectă în acest moment de CoVid-19.

Andreea Esca, testată pozitiv

Andreea Esca s-ar afla printre angajații Pro TV care sunt infectați cu noul coronavirus. Potrivit surselor Cancan.ro, vedeta postului ar fi luat virusul de la o petrecere pe plajă, organizată cu ocazia deschiderii resortului Novum by the Sea. Confirmarea vine la doar două zile de la notificarea trimisă de Pro TV, care anunța că mai mulți angajați ai stației au fost infectați cu noul coronavirus, fără să le precizeze, însă, numele.

La evenimentul de pe plajă cu mai mult de 50 de persoane invitate, nimeni nu părea interesat de păstrarea regulilor sanitate. Într-un material video, difuzat pe 30 iunie, în emisiunea „La Măruță”, Andreea Esca apare cu mască în timp ce dansează. Mai târziu, apare în imagini și fără mască, făcând fotografii unor influencerițe.

Și stilista Adina Buzatu a postat un material video, care ulterior a fost șters. În imaginile postate de Adina Buzatu se vede clar cum aproape nimeni nu respectă nicio regulă sanitară: fără mască, fără distanțare. Nici măcar personalul care a servit băuturile și mâncarea nu făcea mereu asta.

Adauga un comentariu