Sport

Mutare senzationala in fotbalul international: Jurgen Klopp va lasa Liverpool

Publicat: 26 sept. 2016
1

Bayern Munchen pregateste înca de pe acum viitorul în cele mai mici detalii. Bavarezi vor ca din sezonul 2018-2019 sa îl aduca la cârma echipei pe Jurgen Klopp.

Fostul tehnician al lui Dortmund, în prezent la Liverpool, este tinta numarul unu a gigantului german pentru epoca post „Ancelotti”. În acest moment board-ul lui Bayern are încredere deplina în tehnicianul italian, însa acesta a transmis clar ca se gândeste sa stea departe de fotbal o perioada, dupa ce contractul cu nemtii va fi ajuns la final.

Ca atare, oficialii de pe Allianz Arena nu vor sa lase nimic la voia întâmplarii si, potrivit The Express, l-au contactat deja pe Klopp pentru a se interesa de posibilitatea ca acesta sa se alature proiectului Bayern în viitor.

„Jurgen este foarte apreciat de toti din club. Este în fruntea listei cu posibili viitori antrenori ai lui Bayern”, noteaza sursa citata.
Klopp are o sarcina foarte grea la cârma lui Liverpool, misiunea fiind sa faca din nou din trupa de pe Anfield campioana Angliei. De la venirea sa „cormoranii” au aratat o pofta de joc extraordinara, însa într-un campionat cu City, United, Chelsea sau Arsenal, formatii cu bugete mai mari, va fi greu sa îndeplineasca visul de 26 de ani al fanilor.

Klopp, un idol înca la Dortmund, s-ar înscrie astfel pe o lista selecta de oameni care au scris istorie pentru Borussia, pentru ca apoi sa ajunga la marea rivala. În ultimii ani, Gotze, Lewandowski si Hummels „au tradat”.
6 ani de contract mai are tehnicianul german cu Liverpool. La Bayern, însa, va avea oportunitatea sa se lupte din nou pentru cel mai prestigios trofeu europena, Champions League.

Adauga un comentariu