Sport

Mutare SOC in fotbalul mondial! Unde va antrena Pep Guardiola?

Publicat: 06 feb. 2015
1

Dupa ce Bild a anuntat deja ca Pep Guardiola nu-si va prelungi contractul cu Bayern Munchen, din 2016, din cauza divergentelor cu sefii gruparii bavareze, dar în special cu Sammer, presa din Anglia si din Germania a început speculatiile cu privire la viitoarea destinatie a tehnicianului catalan.

Desi Joan Laporta, care vrea sa candideze din nou la functia de presedinte al Barcelonei, îsi propusese sa-l readuca si pe antrenorul care a obtinut cele mai mari succese din istoria clubului blaugrana, se pare ca Guardiola are alte planuri pentru viitorul sau.

Citeste si: VIDEO! Fuga e rusinoasa, dar e sanatoasa! Pep Guardiola a „driblat” pedeapsa dupa un joc cu juniorii

De altfel, în cartea scrisa de ziaristul catalan Marti Perarnau, ”Herr Pep”, era dezvaluit faptul ca Guardiola viseaza sa antreneze în Premier League dupa experienta din Bundesliga, iar toata lumea considera Manchester City cea mai probabila destinatie a tehnicianului de 44 de ani, dat fiind ca acolo sunt fostii sai colegi, Txiki Begiristain si Ferrar Soriano, cotidianul englez Metro înainteaza o alta ipoteza: Arsenal Londra.

Jurnalistii englezi sustin ca, desi Arsene Wenger nu are de gând sa se retraga, faptul ca ”tunarii” nu mai câstiga niciun trofeu de ani buni îl face pe francez dispensabil. Clubul londonez a mai fost asociat cu Pep Guardiola, datorita filosofiei de joc asemanatoare, dar în iunie 2016 par sa fie sanse sporite ca antrenorul catalan sa ajunga efectiv pe banca ”tunarilor”.

Adauga un comentariu