Fotbal extern

Mutu: „Cesena merita sa ramana in Serie A”

Publicat: 18 ian. 2012

Atacantul echipei AC Cesena, Adrian Mutu, a declarat, miercuri, într-un interviu acordat cotidianului Corriere dello Sport, că formaţia sa merită să rămană în Serie A şi îşi doreşte să caştige următorul meci din campionat, cu AS Roma.
„La Cesena este un grup unit şi asta i se datorează antrenorului. Simt responsabilitatea de a fi unul dintre jucătorii cu experienţă şi cred că pot să-i ajut pe cei tineri. Avem nevoie de o victorie în deplasare, şi sambătă, la Roma, putem obţine un succes. Cesena merită să rămană în Serie A. Aici mă simt foarte bine şi vreau să răman pană la finalul contractului „, a spus Mutu.

Intrebat dacă nu îi pare rău că nu a ajuns la AS Roma în trecut, Mutu a răspuns: „Nu, eram fericit să joc la Fiorentina. Şi Roma este o echipă mare, iar Totti, care m-a chemat de mai multe ori acolo, rămane un fotbalist pe care îl apreciez. Sambătă vrem să caştigăm cu orice preţ. Roma este favorită pe hartie, dar în teren plecăm din poziţii egale”.Partida AS Roma – AC Cesena, din etapa a XIX-a a campionatului Italiei, se va disputa sambătă, de la ora 19.00.loading...

Adauga un comentariu