Fotbal extern

Mutu: „Mi-ar fi placut sa joc alaturi de Antognoni”

Publicat: 22 feb. 2011
8

Atacantul roman Adrian Mutu a declarat ca i-ar fi placut sa joace alaturi de Giancarlo Antognoni, simbolul Fiorentinei, relateaza presa din Peninsula, citata de Agerpres. „E o initiativa frumoasa, Giancarlo o merita, avand in vedere ca e un jucator simbol pentru Fiorentina. E greu sa joci cu numarul 10, pe care l-a purtat el, dar aduce si recompense, chiar daca evoluam pe posturi diferite. Sper ca am onorat acest tricou in ultimii ani”, a declarat Mutu cu prilejul conferintei de presa legata de „Antognoni Day”.

„Mi-ar fi placut sa jucam impreuna si cred ca as fi marcat mai multe goluri”, a subliniat Mutu, precizand ca recordul de goluri al lui Antognoni e greu de egalat (61 de reusite pentru fostul international italian, 51 pentru Mutu), iar pentru a-l ajunge pe suedezul Kurt Hamrin (150 goluri) ar trebui sa joace inca 4-5 ani.

„Ii multumesc lui Antognoni pentru ca m-a invitat alaturi de marii jucatori din istoria Fiorentinei si sper ca intr-o zi lumea sa isi aduca aminte si de mine”, a adaugat Mutu.

Adauga un comentariu