Sport

Mutu si Tamas nu joaca in meciul cu San Marino

Publicat: 10 aug. 2011
1

Stirile ca Adrian Mutu si Gabriel Tamas l-au suparat pe selectionerul Victor Piturca pentru ca nu au respectat programul impus de acesta – fiind banuiti ca au consumat alcool – se confirma. Intr-o interventie la GSP TV, Mutu a recunoscut ca el cu si Tamas au fost pedepsiti de Piturca si a precizat ca accepta decizia antrenorului.

”Am vorbit cu domnul Piturca, dar nu foarte multe. Ne-a spus ca n-am respectat programul ca si de asta nu jucam. N-am fost dati afara de la echipa nationala, am fost anuntati ca nu jucam cu San Marino. Noi am mai patit-o cu nea Piti. Ce credeti ca am facut? Ca am baut? Intrebati-l pe nea Piti. A fost vorba de o intirziere, iar lui nu-i convine sa nu-i respectam programul si are dreptate. Ne-am gindit ca fiind un meci foarte usor o sa fie mai relaxat, dar am gresit”, a afirmat Adrian Mutu.

Jucatorul Cesenei a negat insa ca ar fi consumat alcool: ”Cine ma cunoaste stie cit beau eu. Nu s-a pus problema sa consumam alcool, nici eu, nici Gabi n-am baut nimic”.

FRF nu comenteaza

Oficialii FRF nu au confirmat sau comentat cele prezentate de gsp.ro. Ofiterul de presa, Paul Zaharia, i-a anuntat pe jurnalistii aflati la Rimini ca daca FRF nu va trimite un comunicat de presa legat de informatiile aparute pina la ora meciului, atunci selectionerul va vorbi despre acest lucru la conferinta de presa de dupa joc.

Mutu si Tamas nu sunt nici pe departe la prima abatere de acest gen.

Scandalagii

In 2006, in urma turneului din Statele Unite, Adrian Mutu a fost exclus din lot de acelasi Victor Piturca. Mutu ar fi petrecut chiar in timpul cantonamentului, in mai multe seri la rind, in timp ce restul colegilor convocati erau demult la somn. Mutu ar fi chefuit pina in zori in compania unor femei, intr-o atmosfera bahica si nori de fum, conform gsp.ro

Anul acesta, Gabi Tamas a ratat turneul nationalei din America de Sud din cauza unei betii la care s-ar fi intins pâna dimineata. Victor Piturca a anuntat ca la o a doua abatere il va exclude definitiv pe fundas din lotul nationalei.

Comentarii
  • Mutu tre sa joace pt ca e singurul jucator din Nationala RO care poate castiga un meci de unul singur….iar Piturca sa inteleaga ca nu e antrenor de poker si nici nu mai poate intra in teren sa joace el.. sa mai citeasca de personalitatea ROMANILOR scrisa de alti decat ROMANII…

Adauga un comentariu