Titlurile zilei

Muzicianul Vicențiu Leonte a vărsat ore în șir după ce a mâncat tobă de la Profi! Magazinul din Păcurari i-a făcut bucuria

Publicat: 08 sept. 2020
Ieșeanul Vicențiu Leonte a trecut printr-o experiență traumatizantă după ce a găsit în toba de porc un maxilar. A vomitat ore în șir din cauza produsului cumpărat de la magazinul Profi
Muzicianul Vicențiu Leonte a dat peste tobă de porc cu tot cu maxilar. S-a dus la șefa de magazin să ceară explicații, dar nu a fost lămurit.

Unui ieșean i s-a făcut rău după ce a consumat produse de la magazinul Profi din Păcurari. Muzicianul Vicențiu Leonte a povestit despre experiența traumatizantă. Ce a găsit în toba de porc este inimaginabil. A cerut explicații, dar a rămas doar cu paguba

Vicențiu Leonte, muzician din Iași, a trecut printr-o experiență traumatizantă după ce a cumpărat tobă de porc de la magazinul Profi din Păcurari. În seara zilei de 06.09.2020, bărbatul a apelat la serviciile magazinului Profi, recent deschis, chiar lângă sensul giratoriu. S-a gândit că toba de porc ar fi cea mai bună soluție. A achitat la casă produsul și s-a îndreptat spre domiciliul din Bucium. A pregătit masa, a scos toba și a început să taie din ea. Prima bucată a fost comestibilă, dar la a doua înghițitură și-a dat seama că ceva este în neregulă.

„Aproximativ, eram prezent în magazin la ora 22:20. Am decis să iau o bucățică de tobă. La a doua felie am găsit un maxilar cu tot cu dinți. Cred că am și înghițit puțin. Mi s-a făcut rău instant. Nici acum nu pot spune că mi-am revenit. Am aruncat toba peste geam, eu stau la parter. Câinii din jur au mâncat toba, dar am reușit să salvez maxilarul, pentru dovadă”, a povestiti Vicențiu Leonte.

Reprezentanții Profi au spus că știu cazul lui Vicențiu Leonte, dar nu au găsit și o soluție

Reclamantul a mai povestit că s-a dus să ceară socoteală reprezentanților de la magazinul Profi.

„Bonul fiscal nu-l mai găsesc, dar a rămas ambalajul pe care apare codul de bare. Am fost să discut cu managerul magazinului. Am întrebat cine le furnizează produsele, mi-au spus că e de la Elit. Toată noaptea nu am putut să dorm. Nu se poate să primești maxilar cu dinți în tobă. Când le-am spus celor din magazin că va veni un control au strâns toate produsele din galantare. Am fost și la Protecția Consumatorilor”, a mai spus Vicențiu Leonte.

Reporterii BZI au discutat cu șefa magazinului.

„Știu despre cazul domnului, dar nu sunt abilitată să fac vreun comentariu. Voi transmite numărul dumneavoastră colegilor de la Juridic”, a spus reprezentanta magazinului Profi din Păcurari.

Până la închiderea ediției nu a fost transmis un punct de vedere.

Rețeaua de magazine Profi este abonată la amenzile date de comisarii de la Protecția Consumatorilor

În Iași, Profi Rom Food SRL deține în jur de zeci de magazine, deschise în cartiere, de obicei la parterul blocurilor. Numărul mare de clienți a atras și un număr mare de reclamații depuse de ieșeni la Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor. Spre exemplu, un control de acum doi ani realizat la rețeaua de magazine Profi, de pe raza de activitate a Comisariatului Regional pentru Protecția Consumatorilor Regiunea Nord-Est (Iași), s-a lăsat cu 29 de amenzi contravenționale în valoare totală de 12.100 de lei și 11 avertismente.

Comisarii au descoperit că în unele magazine Profi există practică comercială incorectă, deoarece nu existau și produse de referință cu prețurile aferente. Comisarii au găsit la comercializare carne tocată, diferite sortimente fără mențiunea „origine UE sau afara UE” și carne de pasăre refrigerată cu apă și sânge în ambalaj. Conform datelor financiare din 2019, Profi Rom Food SRL, la nivel național, a înregistrat o cifră de afaceri de 7,2 miliarde lei, adică 1,5 miliarde euro, pierderi de 35,6 milioane lei, datorii de 2,9 miliarde lei, cu un număr de 16.277 de angajați.

Comentarii
 • Coane, eu stiu ca de la degustari nu faci bhor, ba mai pleci si cu burta plina, de pleasca.
  Care e problema ca erau dinti in toba ? A fost buna, dovada cainii, au mancat ce li s-a aruncat civilizat, pe geam. Plus de asta, cand e soare cu dinti nu se mai plange nimeni.
  Citesc ca impricinata e o toba de porc.
  Daca maestrul lua o toba de vita altul era rezultatul. Nu mai batea gura ca o toba de fanfara.
  Oare toba de import o fi buna ? Eu am importat bere si ma pricep, de aia intreb. Cea buna ! Cea minunata ! Cea extraordinara ! Cea ! (Cu Hais nu ajungi bine.)

 • Bună dimineața. Si mie mi sa întîmplat același lucru,Sunt în Germania și sîmbătă 5.09.Am făcut cumpărături de la magazinul Românesc din STUTTGART și preparatele din carne care aparțineau aceleiași firme Elite erau stricate,le-am dus înapoi și am cerut schimbarea furnizorului.

 • este bine ca se ia atitudine ,sa se faca cunoscut ca anumiti producatori isi bat joc …este adevarat ca magazinul este comerciantul dar daca observa ca la nivel national sunt probleme schimbati producatorul (furnizorul) astfel si el isi va creste calitatea….aly sa mananci tu maxilar cu dinti pe el sa rozi bucuros alaturi de familie…si ramai in anonimat ca sa nu fii vazut de lume.

 • Bai da ce tont tre sa fii sa stai in Germania si sa cumperi ieftineala din magazin romanesc, ba sa mai si scrii cu majuscule numele orasului ca sa ne faci pe toti de panarama.

  Si pe deasupra sa mai bati si toba ca sa priceapa furnizorul. Care oricum nu da doi bani pe ce cere refugiatul acolo, in amintirea prea-dragii sale foste patrii careia i-a intors, galant, curul.

 • Nu sunt nici intr-un caz muritor de foame. Si nici nevoie de reclamă nu am. Cine face afirmații de genul celei d3 mai sus ori e inconștient ori lipsit de bune intenții.

 • Daca esti intelectual, sau macar snob, nu cumperi si nu mananci „toba ” din comert. Cum se face toba : la sfarsitul zilei de lucru, adica zona plata a unui bustean, de 2 mp , raman diverse resturi de la „preparatele” anterioare. Un muncitor, tine la capatul busteanului un stomac de animal, eventual cu resturi alimentare in el, si un altul, cu o spatula, aduna si dirijeaza toate resturile catre acel burduf.
  Cu ani in urma, un botosanean a gasit in toba o bidinea ( soric cu par ) si sarma din ratul porcului. In poza, dintii par a fi de oaie, nespalati cu SENSODYNE ! Pofta buna !

 • De la bostonieni te poti astepta la orice.
  Pun pariu ca a halit bidineaua si a recomandat marca de toba.
  Daca ar fi muncit cu ziua, macar, ar fi folosit-o ca sa isi scoata banii.

Adauga un comentariu