Gadgeturi

MWC 2013: Acer lanseaza tableta Iconia B1 16 GB la un pret foarte competitiv

Publicat: 25 feb. 2013

Acer si-a inceput asaltul pe piata tabletelor destinate gamei mai putin pretentioase, oferite la un pret foarte competitiv. Producatorul a declarat acum ceva timp prin reprezentantii sai, ca intentioneaza sa lanseze o gama vasta de tablete, toate la preturi foarte accesibile si la standardele de calitate cu care Acer ne-a obisnuit.

Acer Iconia B1 a fost de mult timp tinta zvonurilor, deoarece este un produs foarte bine plasat pe piata tabletelor de 7-inch, care ofera deja o multime de dispozitive de exceptie. Tableta low-end si-a facut acum aparitia pentru MWC 2013 si este exact ce ne-am asteptat de cand a fost prezentata prima oara la CES. Iconia B1 este conceputa pentru un raport excelent pret /performanta si ofera o configuratie hardware bazata pe chipul Mediatek, care este cunoscut pentru faptul ca ofera performanta acceptabila, la costuri reduse. Producatorul prezinta cel mai nou produs tableta ca partenerul ideal pentru copii si familii. Produsul cantareste doar 320 de grame si este una dintre cele mai usoare dispozitive in categoria sa.
 

Chipul Mediatek tactat la 1.2 Ghz care se gaseste in interiorul tabletei Iconia B1 ar trebui sa ofere o performanta foarte buna si ajutat de optimizarile sistemului de operare Android 4.1 Jelly Bean. Partea frontala dispune de panoul WSVGA de 7-inch (1024 x 600) capacitiv si Google Play Store vine pre-instalat pentru a oferi acces la peste 700.000 de aplicatii. Tableta va fi oferita  in variante cu 8 si 16 GB de stocare interna si un slot pentru card microSD in cazul in care se doreste extinderea capacitatii. Acer Iconia B1-A71 – 16GB va fi disponibil curand in Europa, Orientul Mijlociu si Africa, cu un pret de pornire de 139 de Euro. Acer Iconia B1-A71 – 8GB este disponibila din mijlocul lunii ianuarie, la un pret de pornire de 119 Euro.

 loading...

Adauga un comentariu