Gadgeturi

MWC 2013: Alcatel One Touch Scribe HD, un prim phablet al companiei

Publicat: 28 feb. 2013

Cei de la Alcatel ataca o zona high end a terminalelor mobile, dupa ce au fost achizitionati de catre TCL, o companie chineza. Francezii care faceau inainte telefoane low end au ajuns acum sa fabrice si phableturi, precum cel de mai jos. E vorba despre Alcatel One Touch Scribe HD, care are parte de un preview mai jos.

Se remarca atentia la detalii, dupa cum afirma Emil in clip si trebuie sa aflati ca acest terminal a fost prezentat initial la CES 2013 si adus in Europa la MWC 2013. Phabletul include un procesor quad core la 1.2 GHz, ecran de 5 inch HD, 1 GB RAM, 3G cu viteze de pana la 42 Mbps si o baterie de 2500 mah. One Touch Scribe HD poate veni in variante single SIM sau dual SIM si observam un mic accesoriu, o husa de protectie aratoasa.
 
Observ in imaginea promotionala a terminalului si un stylus, desi nu e foarte clar daca acesta vine la pachet cu un asemenea accesoriu, sau e doar compatibil cu acesta. Gadgetul va sosi pe piata in trimestrul 3, ruleaza Android 4.1 Jelly Bean, iar daca vreti dimensiuni, acest model masoara 8.5 mm in grosime si cantareste 135 de grame.loading...

Adauga un comentariu