Telefoane mobile

MWC 2013: Hands-On cu ZTE Grand S – modelul pilot cu ecran full HD

Publicat: 26 feb. 2013

In linia de experiente hands-on pe care intentionam sa vi le oferim, cu ajutorul colegului nostru Emil Dragota care se afla la Barcelona, in mijlocul actiunii, va puteti astepta sa va prezentam modele de renume, care pana la eveniment au fost tinta celor mai interesante stiri. In aceasta categorie intra si noul model pilot al producatorului chinez – ZTE.

ZTE este unul dintre producatorii foarte activi, in special in ultima vreme si care a venit pregatit la MWC 2013. Inainte de eveniment si-au declarat intentia de a adopta platforma Tegra 4 de la Nvidia. Apoi, la eveniment au fost printre primii sa anunte un terminal cu noul Firefox OS – ZTE Open. Iar pentru platforma Android, producatorul a pregatit un model care corespunde standardelor inalte de azi. ZTE Grand S este noul model pilot si beneficiaza de unele aspecte impresionante, cum ar fi ecranul full HD de dimensiune 5-inch, care ofera rezolutia 1920 x 1080 pixeli si 441 ppi.

In cadrul de la MWC, ZTE Grand S se potriveste perfect, integrandu-se alaturi de modele cum ar fi Sony Xperia Z sau HTC One. Terminalul dispune de o arhitectura quad-core, la 1.7 Ghz si 2 GB memorie RAM. Grosimea carcasei exterioare este de numai 6.9 mm, un aspect care cu siguranta il detaseaza de restul modelelor flagship. Camera de 13 MP, situata in partea din spate este in masura sa ofere calitate peste medie a fotografiilor si filmare 1080p. Urmariti materialul video mai jos, pentru modelul care vine cu Android Jelly Bean:loading...

Adauga un comentariu