Gadgeturi

MWC 2013: Iata conferinta completa ASUS de la MWC 2013 si debutul lui ASUS FonePad si PadFone Infinity

Publicat: 27 feb. 2013

Luni, pe 25 februarie 2013 trimisul nostru Emil Dragota s-a aflat la Barcelona, pentru a face live blogging de la conferinta ASUS de la MWC 2013. Ei bine, in afara de live blogging Emil a si filmat intreaga conferinta, iar curiosii o pot urmari in clipul de mai jos.

Il vedem pe foarte entuziastul sef ASUS, Jonney Shih pe scena, prezentand noile device-uri, dar si pe unul dintre oficialii Qualcomm si la un moment dat apare pe scena si un magician, pentru a destinde atmosfera. Totul a inceput cu un joc de lumini si cu o scurta intarziere, dar a meritat, de vreme ce PadFone Infinity arata si suna foarte bine, la 999 euro pentru hibrid dintre tableta si telefon. Partea de telefon implica un ecran Full HD de 5 inch, un spate metalizat foarte aratos si un procesor Qualcomm Snapdragon S600.

FonePad e vazut de multi ca un urmas pentru Nexus 7, de vreme ce are un pret accesibil de 219 euro si aduce o diagonala similara, de 7 inch, cu rezolutie de 1280 x 800 pixeli. Terminalul dispune de un CPU Intel Atom si de o baterie de putin peste 4000 mAh, deci aproape de Nexus 7. ASUS a mai prezentat la eveniment si solutii cloud, noua aplicatie SuperNote si totul intr-o atmosfera incarcata de entuziasm molipsitor.loading...

Adauga un comentariu