Telefoane mobile

MWC 2013: LG Optimus G Pro hands on, un super phablet intors pe toate partile

Publicat: 26 feb. 2013

Desi LG nu a avut un eveniment/conferinta la MWC 2013, producatorul sud-coreean a adus o serie impresionanta de terminale mobile la showul din Barcelona. Varful de lance al companiei este cu siguranta LG Optimus G Pro, un phablet de 5.5 inch care face ca LG Nexus 4 sa para ca o acadea fata de un tort de nunta.

In clipul hands on din acest articol observam in actiune o functie in genul lui Pop Up Play, cu mentiunea ca putem face fereastra video transparenta. Functia QSlide permite rularea a pana la 3 aplicatii simultan, printr-un multitasking bazat pe pozitionarea simultana pe ecran a ferestrelor aplicatiilor. O functie care m-a uimit a fost „audio zoom„, care permite la filmarea unui grup de persoane sa alegeti doar o voce din grup. Tot la filmare avem si un mod de captura video care activeaza camera frontala si va permiteti sa vedeti si reactia celui care filmeaza.

LG Optimus G Pro a fost anuntat saptamana trecuta si va fi lansat in trimestrul 2 al acestui an. Phabletul dispune de un ecran True HD IPS+ LCD, cu rezolutie de 1920 x 1080 pixeli, 2 GB RAM, 32 GB memorie interna si o camera de 13 megapixeli cu suport pentru captura video 1080p la 30 fps. Terminalul ruleaza Android 4.1.2 si dispune de un CPU quad core, din cate am inteles un Snapdragon 600, desi initial se zvonea ca va fi un Snapdragon S4 Pro.

Pana acum LG Optimus G Pro pare un device de nota 10!loading...

Adauga un comentariu