Gadgeturi

MWC 2013: Sony SmartWatch hands on preview, accesoriu companion in actiune in Barcelona

Publicat: 01 mart. 2013

Pe Sony SmartWatch il stim de ceva vreme, drept un accesoriu companion pentru smartphone, care se vinde deja si in Romania la un pret de 400-500 de lei. Ei bine, am decis sa il vedem in actiune in tandem cu un Sony Xperia si cu o serie de difuzoare.

Device-ul vine cu un display OLED de 1.3 inch, o curea din silicon (care costa in plus) si cantareste doar 15.5 grame, dar este destul de gros la 8 mm. Accesoriul se conecteaza la smartphone via Bluetooth si permite vizualizarea actualizarilor din retelele de socializare, a mesajelor text si mailurilor si administrarea apelurilor cu o singura atingere. Puteti personaliza experienta cu aplicatii din Google Play si controla functii precum muzica sau camera.
 
O functie care mi-a placut a fost cea care permite controlarea unui smartphone pentru a realiza o fotografie prin intermediul ceasului. Acest gadget portabil este rezistent la apa si praf, are o rezolutie de 128 x 128 pixeli si o viata a bateriei de pana la 4 zile. V-ar tenta un astfel de accesoriu?loading...

Adauga un comentariu