Telefoane mobile

MWC 2013: YotaPhone surprinde cu display-uri duale, cu tehnologie E Ink

Publicat: 28 feb. 2013

Compania rusa YotaPhone va suna cunoscut daca ati citit articolul de aici. Ei bine, am luat contact cu aceasta firma la MWC 2013 si am asistat la un demo al telefonului pe care il vedeti mai jos. E vorba despre un terminal dual display cu un concept inovator, care implica un display E Ink de 4.3 in spate si un display LCD in fata.

Ideea este de a creste durata de viata a bateriei, prin folosirea tehnologiei E Ink, care consuma foarte putin. Spre exemplu puteti transfera o imagine catre ecranul din spate, stinge LCD-ul si folosi E Ink-ul pentru a economisi energie. YotaPhone permite si browsing si utilizarea de aplicatii sau preluarea de mesaje text.

Yota a crescut impresionant de mult in ultimul an, avand doar 15 angajati anul trecut pe vremea acestea si acum ajungand la peste 50. YotaPhone vine cu un display frontal de 4.3 inch HD, unul de 4.3 inch E Ink in spate cu 200 dpi si un procesor Qualcomm Snapdragon dual core la 1.5 GHz, plus 32 GB memorie interna si 2 GB RAM, deci nu suna rau deloc, mai ales ca avem si o camera de 12 MP in spate. Cum va suna acest concept?loading...

Adauga un comentariu