Eveniment-Social

My Beauty Clinic Iasi – locul unde sunt efectuate cu succes tratamente de regenerare a parului – VIDEO

Publicat: 19 mai 2020
tratamente de regenerare a parului
tratamente de regenerare a parului

Tratamente de regenerare a parului! Daca ati incercat toate variantele cunoscute de crestere si regenerare a parului, fara a avea rezultate vizibile, este foarte posibil sa fiti candidatul potrivit pentru a urma un program inovator – un plan de tratament ce combina terapia cu laser si utilizarea de produse concepute pentru solutionarea principalelor cauze ale caderii si subtierii parului.

Tratamentul cu laser este in momentul de fata un concept nou in Romania, fiind insa o tehnica dezvoltata si demonstrata in Occident, ce utilizeaza terapii si tehnologii moderne, este complet non-invaziva si reprezinta o alternativa la implantul de par. 

 

Procedura de tratament regenerare par – Cum functioneaza mai exact tratamentul cu laser?

Terapia cu laser dedicata regenerarii parului utilizeaza o tehnologie avansata, recomandata deopotriva barbatilor si femeilor – este o solutie nechirurgicala 100% – complet nedureroasa, intrucat lumina este rece si de intensitate scazuta.

 

 

  • Ce trebuie sa retineti despre acest tratament impotriva caderii parului?

Efectele remarcabile ale terapiei anticadere a parului utilizand terapia cu laser au fost evidentiate in peste 3500 de lucrari stiintifice si studii medicale in decursul ultimilor 30 ani. Efectele pozitive ale  LLLT (Low Level Light Therapy) sunt prezentate si in Forbes, in acest articol. Unul dintre studiile relevante acestui domeniu este cel efectuat de Harvard, care a concluzionat faptul ca terapia cu laser livreaza rezultate optime privind cresterea parului in densitate, precum si efecte pozitive contra caderii parului, cat timp este respectat tratamentul stabilit.

 

Tratamentul este complet nedureros, nu implica nicio interventie chirurgicala, nu are efecte adverse si nici nu este nevoie de repaos – perioada de refacere dupa efectuarea unei sedinte.  

 

  • Cum functioneaza tratamentul cu laser?

– Sporeste permeabilitatea pielii scalpului, sustinand astfel procesul de curatare si regenerare a acestuia;

– Imbunatateste circulatia sanguina la nivelul scalpului (cu pana la 54% dupa un singur tratament), facilitand aportul de nutrienti catre foliculi;

–  Energizeaza foliculii de par, ajutandu-i sa intre in procesul natural de regenerare;

– Repara structura firului de par, crescandu-i vitalitatea, prin eliminarea toxinelor si absorbtia de oxigen;

– Stimuleaza sinteza de proteine si adenozin trifosfat (ATP), crescand functia osmotica a celulei. 

 

  • Cine este candidatul perfect pentru a urma acest tratament pentru cresterea parului?

 

Odata luata decizia de a urma tratamentul cu laser, un specialist tricolog analizeaza cauzele caderii parului, prin consult si un dialog deschis cu solicitantul. Pot fi tratati cu succes barbati si femei, care se confrunta cu urmatoarele probleme ale scalpului si parului: alopecia androgena la barbati si femei, par casant si deteriorat, subtierea parului, alopecia areata, alopecia cauzata de stres sau unele afectiuni cauzate de dermatita seboreica, eczema sau matreata. Totodata, tratamentul cu laser este recomandat si dupa realizarea unui transplant de par. 

 

Tratamente de regenerare a parului! My Beauty Clinic Iasi – clinica afiliata HLLC pentru regenerarea non-invaziva a parului

Conceptul de tratament contra caderii parului promovat de My Beauty Clinic Iasi se bazeaza pe tehnologii, tratamente si terapii de ultima generatie, dezvoltate de Hair Loss Control Clinic® (HLCC), pionier si lider mondial in regenerarea parului, de peste 30 de ani. 

Prima clinica din Romania afiliata HLCC®, My Beauty Clinic Iasi lucreaza cu singurii specialisti din tara, acreditati in tricologie – disciplina dedicata cunoasterii sanatatii parului. In urma consultatiei, acestia identifica principalii factori ce conduc la caderea parului, alcatuind un plan personalizat pentru fiecare client in parte: numarul de sedinte de tratament cu laser, aportul de vitamine pentru par si produse tratament pentru cresterea parului. 

In cadrul clinicii sunt realizate si tratamente faciale cu factori de crestere si servicii de infrumusetare prin extensii de gene, servicii apreciate de clientii care calca pragul clinicii. 

Specialistii My Beauty Clinic va stau la dispozitie pentru detalii si programari, informatii privind tratamentele si produsele pentru par, precum si pentru serviciile de infrumusetare complementare. 

Date de contact:

Telefon – 0723 125 124

Mail – [email protected] 

Website – www.mybeautyclinic.ro 

https://mybeautyclinic.ro/
https://www.facebook.com/mybeautycliniciasi
https://www.hlcc.ro/
instagram: mybeautyclinic.ro
Adauga un comentariu