Local

N-a avut bani pentru un lantisor de aur, asa ca l-a furat. Talharul a fost arestat

Publicat: 19 sept. 2016
Politistii din cadrul Biroului de Investigatii Criminale au identificat, in data de 15 septembrie 2016, un tanar in varsta de 22 de ani banuit de comiterea unei infractiuni de talharie calificata. Astfel, la data de 12 iulie, in timp ce se deplasa pe o strada din municipiul Iasi, tanarul ar fi smuls de la gatul unei femei de 51 de ani, un lantisor din aur in valoare de 1.500 lei. In baza probatoriului administrat in cauza, la data de 15 septembrie, tanarul a fost retinut de politisti pentru 24 de ore. 

Citeste si: Politistii l-au retinut imediat, in urma dezvaluirilor facute de reporterii cotidianului BZI. Ce le facea batranilor.

In ziua urmatoare, 16 septembrie, politistii au prezentat tanarul de 22 de ani Parchetului de pe langa Judecatoria Iasi si Judecatoriei Iasi, instanta dispunand luarea fata de acesta a masurii arestarii preventive pentru 30 de zile. Tanarul a fost reintrodus in Arestul IPJ Iasi. Cercetarile continua pentru stabilirea intregii activitati infractionale ale individului. 


loading...

Adauga un comentariu