Cancan ultimă oră

N-o să-ți vină să crezi! Cât costă un fel de mâncare la restaurantul lui Mugur Mihăescu

Publicat: 16 oct. 2021
Ce avere are Mugur Mihaescu
Mugur Mihăescu, alias Leana din Vacanța Mare, a dat lovitura în afaceri în anul 2009

Mugur Mihăescu este patronul unui pub din Centrul Vechi al Capitalei din anul 2009. Restaurantul este mereu plin și nu duce lipsă de clienți nici în pandemie. Prețurile, însă, sunt piperate.

Cel mai ieftin burger la restaurantul celebrului actor costă 48 de lei, iar următorul este plasat la 59 de lei. Mai mult, Un T-Bone ( friptură de vită) costă nici mai mult, nici mai puțin de 129 de lei.

Mugur Mihăescu, alias Leana din Vacanța Mare, a dat lovitura în afaceri în anul 2009. Atunci, celebrul actor a deschis primul pub în Centrul Vechi, o terasă cu specific irlandez.

Localul respectiv îi aduce câștiguri mari, ținând cont că Mugur Mihăescu a fost printre primii patroni de restaurante care au investit în Centrul Vechi al Capitalei. În prezent, ‘Garcea’ mai deține și alte două pub-uri care se află tot în Centrul Vechi.

Fostul component Vacanța Mare a dat lovitura cu primul pub pe care l-a deschis, dat fiind faptul că este singura astfel de terasă. Localul este construit întocmai după conceptul unui „Irish Pub”.

‘Numărul clienților de St. Patrick’s Day în pub-urile noastre e de trei ori mai mare decât de 1 Martie, 8 Martie sau Valentine’s Day. De St. Patrick oamenii vin și se rotesc pe parcursul întregii zile, pe când de celelalte sărbători ajung doar seara.

Noi încercăm să promovăm St. Patrick’s Day cu o săptămână înainte de eveniment, iar în weekend vom avea formații, jocuri de lumini, paradă, iar în funcție de numărul de beri consumate dăm premii – pălării, tricouri etc. Sărbătoarea e foarte cunoscută în rândul turiștilor străini, care vin să bea bere Guinness. În alte țări sunt parade prin centrele orașelor, defilează comunitățile de irlandezi’, a declarat Mugur Mihăescu în urmă cu ceva vreme.
Adauga un comentariu