Magazin

Naomi Campbell a ajuns la o intelegere cu romanca pe care a lovit-o

Publicat: 16 ian. 2009
1

Naomi Campbell a incheiat o intelegere financiara, ai carei termeni nu au fost dezvaluiti, cu o fosta angajata de origine romana care a acuzat-o de vatamare corporala, informeaza people.com. Dupa ce termenii acestei intelegeri au fost stabiliti, unul dintre avocatii celebrului manechin a spus ca ambele parti s-au declarat satisfacute de acest rezultat.

Reclamanta, Gaby Gibson, a dat-o in judecata pe Campbell anul trecut. Fosta angajata, o imigranta de origine romana, a declarat despre Naomi ca este o bigota violenta, care a jignit-o spunandu-i „Nu mai esti in lumea a treia, idioato” si „Romanii nu sunt de obicei atat de prosti asa cum esti tu”. Gibson, care a lucrat pentru Campbell de la sfarsitul anului 2005 pana la inceputul anului 2006, a declarat ca top modelul a lovit-o, a jignit-o si a amenintat-o ca o va acuza de furt pentru ca nu a gasit o pereche de pantaloni. Gibson a indicat ca Naomi a facut de multe ori comentarii discriminatorii la adresa sa. Naomi este celebra pentru comportamentul sau violent.

In ultimii ani, top modelul londonez s-a confruntat cu mai multe procese care i s-au intentat pentru comportament violent si vatamare corporala. In ianuarie 2007, Campbell si-a recunoscut vinovatia intr-un proces similar care i s-a intentat. In martie 2007, vedeta a fost condamnata la cinci zile de munca in folosul comunitatii, pe care le-a efectuat ca menajera intr-o cladire publica din New York. In 1998, in Canada, Naomi a fost acuzata de violenta fizica. In urma acestui incident, in 2000, manechinul a recunoscut ca si-a atacat asistenta, Georgina Galanis, cu un telefon mobil. Modelul a facut si atunci terapie pentru controlul furiei. De asemenea, Campbell, in varsta de 38 ani, a fost condamnata, in iunie 2008, la 200 ore de munca in folosul comunitatii si la plata unei amenzi in valoare de 4.500 dolari americani pentru agresarea a doi ofiteri de politie de pe aeroportul Heathrow din Londra.

Adauga un comentariu