Sport

Napoli a refuzat o oferta fabuloasa pentru Cavani

Publicat: 27 dec. 2012

Presedintele clubului italian de fotbal Napoli, Aurelio De Laurentiis, a afirmat ca a refuzat o oferta de 55 milioane de euro pentru Edison Cavani, fara sa precizeze clubul care îl doreste pe atacantul uruguayan.

Cavani este un razboinic care reprezinta cel mai bine sufletul lui Napoli si pe suporterii nostri. Pentru a-l pastra, am refuzat o oferta de 55 de milioane”, a declarat De Laurentiis pentru radio Marte. „L-am pastrat cu noi, pentru ca daca ma ocup de Napoli, nu o fac pentru bani, ci din dragoste pentru aceasta echipa”, a explicat producatorul de cinema, descendent al unei dinastii originare din oras.

„Napoli este cel mai frumos film al meu si, dupa parerea mea, orasul reprezinta întreaga Italie”, a adaugat De Laurentiis, specializat în comedii sentimentale si nepot al lui Dino De Laurentiis, producator cunoscut în SUA pentru filmele sale, precum Hannibal.
Cavani, 25 de ani, este în prezent al doilea golgheter în Serie A, cu 13 goluri, dupa italo-egipteanul El Shaarawy (AC Milan, cu 14 goluri). El se afla pe lista unor cluburi bogate, în primul rând Paris Saint Germain. Dupa primul sezon al lui Cavani la Napoli, în 2010, dupa ce a evoluat 3 ani la Palermo, Aurelio De Laurentiis a prevenit: „Nu-l vând nici pentru 50 de milioane”.loading...

Adauga un comentariu