Magazin

Narcis Ianau, PARASIT de IUBITA! Are inima FRANTA!

Publicat: 27 oct. 2014
1
Narcis Ianau, fostul concurent de la “Romanii au talent”, a fost parasit de iubita sa, Madalina, care si-a gasit un alt prieten.
Narcis Ianau, adolescentul care acum 3 ani devenea celebru datorita show-ului “Romanii au talent”, s-a despartit recent de prietena sa, Madalina. Cei doi era impreuna de mai bine de trei ani, iar Madalina il insotea peste tot, inclusiv la spectacole.

Citeste si:Narcis Ianau, surpriza de proportii pentru fani. Ce i s-a intamplat de curand

 „Am o prietena, este colega mea de banca. Nu imi place sa aduc in atentia publicului atentia din viata mea privata. Nu i-am cerut acordul prietenei mele sa apara in fata camerelor. Suntem impreuna dinainte de „Romanii au talent”. In clasa a noua eram timid, nu vorbeam cu nimeni. Colegii au vazut ca ii sunt drag si faceau misto de noi si nici nu stiam atunci cine e Madalina. Dupa doua luni ne-am mutat in aceeasi banca. Ea e mai puternica si ma incurajeaza mai mult. O sustin si eu pe ea. Are un corp superb si e foarte frumoasa”, marturisea Narcis Ianau, atunci cand era intrebat despre iubita lui.

Citeste si: Narcis Ianau, vedeta de la Romanii au Talent, cere AJUTOR. Vezi despre ce este vorba

Daca Madalina si-a gasit repede un nou iubit, Narcis a preferat sa nu se implice in alta relatie si sa se dedice studiului, el fiind student in anul I la Conservatorul din Cluj-Napoca. Dezamagirea pe plan sentimental vine dupa mai multe esecuri profesionale ale lui Narcis, care nu are bani sa urmeze Conservatorul si le cere bani prietenilor pentru asta!
Sursa: wowbiz.ro 
Adauga un comentariu