Actualitate

Narcisa, ajutor nesperat pentru Sorina Guță, după ce a aflat că e bolnavă. De câți bani are nevoie prima soție a manelistului

Publicat: 09 iun. 2022
Narcisa ajutor Sorina Guță
Narcisa a reușit să-i mobilizeze pe fanii Sorinei Guță, pentru a-i face să doneze bani pentru artistă

Narcisa îi dă o mână de ajutor artistei Sorina, prima soție a manelistului Nicolae Guță, despre care s-a aflat recent că este grav bolnavă. Aceasta a fost internată de curând în Germania, după ce a fost diagnosticată cu COVID și au apărut mai multe complicații în ceea ce privește starea ei de sănătate. Astfel, Narcisa a reușit să mobilizeze o parte din fanii artistei pentru a-i face să doneze bani pentru aceasta.

Sorina a fost una dintre marile iubiri ale lui Nicolae Guță, prima care i-a furat inima manelistului. În urmă cu mai bine de 20 de ani, aceștia formau un cuplu celebru atât pe scenă, cât și în viața privată. Atunci când l-a cunoscut pe Nicolae Guță, Sorina avea 30 de ani și a format un cuplu cu manelistul timp de 7 ani. În 2005, însă, din cauza crizelor de gelozie ale manelistului, cuplul Guță-Sorina s-a destrămat, iar manelistul a trecut prin focurile despărțiri și ale durerii. Acum, de aproape 10 zile, s-a aflat că Sorina este grav bolnavă, fiind internată într-un spital din Germania.

Narcisa, ajutor nesperat pentru Sorina Guță

Narcisa Balaban, una dintre fostele soții ale lui Nicolae Guță, a venit în sprijinul Sorinei, despre care s-a aflat că se confruntă cu grave probleme de sănătate. Femeia a făcut un live pe TikTok și i-a mobilizat pe fani, cu scopul de a strânge bani pentru Sorina. În filmare, Sorina Guță este vizibil slăbită, iar în continuare, cântăreața este conectată la oxigen, confruntându-se cu mari probleme la plămâni.

În plus, artista nu prea poate vorbi, asta deoarece obosește foarte repede, Narcisa îndemnând-o chiar să nu mai zică nimic, pentru a nu se simți rău. De asemenea, Narcisa îi îndeamnă pe fani să doneze, iar aceștia au reacționat rapid, foarte mulți dintre internauți fiind receptivi la propunerea fostei lui Gută.

„Oricum, auzi, Sorina! Prima, prima dată, când am început noi cu live-ul, eu cu tine, dacă eram puțin mai adunați trebuia să ai suma asta, nu chiar, dacă măcar acolo, un 9-10 mii trebuia făcuți, pentru că lumea face nene din primele 20 de locuri. (…) Nu mai vorbi Sorina, să nu ți se taie mai taie prea tare respirația, trebuie să vorbești mai puțin, cred. (…) Oamenii ăștia din lumea muzicii care o știți pe Sorina, trebuia să se implice și ei”, a spus Narcisa Balaban.

Sorina Guță este schimbată total

Sorina, prima soție a lui Nicolae Guță, a ajuns de nerecunoscut. Mai multe imagini cu femeia au devenit virale pe rețelele de socializare, după ce Tzancă Uraganu a dezvăluit că aceasta are nevoie urgentă de bani, pentru a fi supusă unei intervenții chirurgicale în Turcia.

Și, cu toate că Sorina se zbate între viață și moarte, acest lucru pare să nu fie atât de important pentru fostul ei partener, Nicolae Guță. Tzancă Uraganu a mărturisit că femeia are nevoie urgent de suma de 10.000 de euro, pentru a putea fi operată în Turcia.

„Sorina, care după cum știe bine toată lumea, trece printr-o stare foarte gravă, cred că ar trebui să îi dăm cu toții o mână de ajutor, de la lăutari până la cei care ați fost bucurați de prezența ei la petreceri. Cu toții, țigani, români, fiecare om are și el problemele lui, ale lui, vedeți și voi cum stă treaba. Cred că ar trebui să încercăm să o ajutăm să ajungă în Turcia, să facă o operație. Eu chiar am fost sunat personal de Sorina și de la ea am aflat cum este, în ce stare este”, a mărturisit Tzancă Uraganu, pe rețelele de socializare.
Adauga un comentariu