Magazin

Narcisa Suciu s-a întors în Romania. Nici bine n-a venit și a făcut anunțul

Publicat: 10 ian. 2017
13

Narcisa Suciu s-a întors în România. Nici bine nu a plecat în Finlanda, acolo unde locuiește de ani buni, că acum a revenit pe plaiurile natale.

Narcisa Suciu a fost în România la sfârșitul anului 2016, pentru a susține o serie de concerte, după care s-a întors alături de familia sa din Finlanda.
Acum, la început de ianuarie 2017, vedeta a revenit în țară.

Narcisa Suciu s-a întors în România: are concert la Teatrul Național din Capitală

Cântăreața le-a dat fanilor vestea revenirii în țară pe pagina sa de pe un site de socializare, acolo unde a și explicat care este motivul.

„V-am zis că vin din nou în ianuarie, nu v-am zis de ce. Vă zic acum!”

Artista va concerta din nou la București, în data de 30 ianuarie 2017, la Teatrul National din capitală, alături de tânăra artistă Alexandra Ușurelu.

Narcisa Suciu s-a întors în România: are concert la Teatrul Național din Capitală cu Alexandra Ușurelu

Narcisa Suciu s-a întors în România: are concert la Teatrul Național din Capitală cu Alexandra Ușurelu

De mai bine de cinci ani, Solista  şi-a luat fiica, pe Daria şi s-a mutat definitiv în Finlanda. Narcisa este căsătorită cu Veikko, pe care l-a cunoscut pe Internet.

Narcisa Suciu este o cântăreaţă care s-a bucurat de mare succes în anii ’90 în România. Printre multe alte premii pe care le-a obţinut de-a lungul anilor, artista a obţinut şi premiul 3 la Cerbul de Aur de la Braşov în anul 1997.
Mutată de mulţi ani în Finlanda, Narcisa Suciu este căsătorită cu Veikko Miettinen. Familia locuieşte în orăşelul Outokumpu.

Narcisa Suciu are toate motivele de mândrie în ceea ce priveşte viaţa personală. Este mămica unei fete foarte reuşite, pe nume Daria.

sursa: libertatea.ro 

Adauga un comentariu