Stiri si curiozitati

NASA a confirmat ca tot ce scrie in Biblie este adevarat. Ce au descoperit oamenii de stiinta

Publicat: 19 mart. 2019

Oamenii de stiinta de la NASA au descoperit, recent, ca mai multe pasaje din Biblie sunt adevarate si chiar i-au ajutat sa rezolve o problema aparuta in activitatea lor. Totul a plecat dupa ce ei si-au data seama, in timp ce inspectau pozitia Soarelui in ultimii 1.000 de ani, ca lipseste o zi din trecut.

NASA a confirmat ca tot ce scrie in Biblie este adevarat. Ce se intampla cu Soarele

„Unul dintre cele mai uimitoare lucruri pe care le are Dumnezeu pentru noi s-a intamplat recent astronautilor nostri si oamenilor de stiinta de la Green Belt, Maryland”, a declarat Harold Hill, consultant in cadrul programelor spatiale. Hill s-a referit la faptul ca, in timp ce oamenii de stiinta de la NASA incercau sa afle ce s-a intamplat si de ce lipseste ziua respectiva, un crestin a venit cu explicatia.

Acesta si-a amintit de un episod din Biblie, unde se spune ca „Soarele a stat”. Este vorba despre momentul in care Iosua este inconjurat de inamic si il roaga pe Dumnezeu sa tina soarele nemiscat. Ce spune in pasajul din Biblie? „Si Soarele s-a oprit si Luna a stat pana ce poporul s-a razbunat pe vrajmasii lor. Nu este acest lucru scris in cartea lui Ja’-Sher? Asa ca Soarele a stat in mijlocul Cerului si s-a grabit sa nu apuna cam o zi intreaga” (Iosua 10:13).

O descoperire uimitoare

Oamenii de stiinta au refacut calculele si au descoperit ca, de fapt, lipsesc 23 de ore si 20 de minute. Desi Biblia avea dreptate, mai lipseau 40 de minute si trebuia gasita o explicatie. Urmatorul pasaj din Biblie a facut lumina si in acest caz: “Si profetul Isaia a strigat catre Domnul si El a adus umbra zece grade inapoi, prin care aceasta a cazut in cadranul lui Ahaz”.

10 grade sunt egale cu exact 40 de minute si, astfel, cei de la NASA au gasit rezolvarea la problema lor. Explicatiile din Biblie i-au uimit si pe ei, asa cum a recunoscut si Harold Hill, cel care s-a declarat impresionat de ce a descoperit in Cartea Sfanta.loading...

Adauga un comentariu