Magazin

Nasa Elenei Basescu provoaca deruta in Bucuresti! Una alba, una neagra! – FOTO

Publicat: 31 ian. 2013

Aura Mustea, nasa de cununie a Elenei Basescu, schimba hainele de blana ca pe batiste! Acum doua zile a aparut in Dorobanti intr-o haina de blana alba, ieri a fost fotografiata de paparazii Cancan.ro in zona de Nord, purtand o haina de blana neagra.

Aura Mustea circula cu un SUV urias, se incalta vara in pantofi a la Lady Gaga si iarna in niste „pufosenii” de cizme care ar face invidioasa orice fetita! In plus, are o colectie de haine de blana „de diferite nuante”, cum s-ar zice. Paparazii Cancan.ro au fotografiat-o pe nasa Elenei Basescu acum doua zile in zona Dorobanti invaluita intr-o haina de blana ca spuma laptelui, cu parul desfacut, ducand-o pe mama ei la stomatolog.

Ieri, Aura Mustea s-a dus din nou cu mama ei la o clinica, de data aceasta in zona de Nord a Capitalei. A schimbat zona, a schimbat si infatisarea: si-a strans parul si a asorat o blana neagra la o pereche de colanti tineresti. A pastrat, din comoditate, „pufoseniile” din picioare.

Aura Mustea a fost in centrul atentiei la nunta Elenei Basescu cu Bogdan Ionescu in momentul in care a aparut cu o pereche de pantofi a la Lady Gaga. Nasa pare extreme de preocupata de aspectul ei fizic si isi si permite sa isi intretina pasiunea pentru haine si accesorii, data fiind situatia materiala de care se bucura.

Sotul ei, seful tineretului PD-L, are o avere de invidiat, chiar daca este foarte tanar. Razvan Mustea detine cate o casa si cate un teren in Bucuresti si Voluntari, un autoturism Porsche pe care si l-a cumparat in 2007, o colectie de ceasuri si bijuterii in valoare de aproximativ 60.000 de euro si are in conturi peste 40.000 de euro.

Cu toate acestea, nu banii sunt cel care il implinesc, dupa cum singur recunoaste: „Fara a folosi sabloane, familia reprezinta totul pentru mine, Aura, Matei si Ioan fiind cei care ma incarca de energie dupa zilele agitate, cei care ma ajuta sa imi gasesc echilibrul si cei care dau sens existentei mele”, precizeaza Razvan Mustea pe blogul sau.

Adauga un comentariu