Cultural

Nasrin Ameri se pregătește de nuntă. Cine vor fi nașii frumoasei prezentatoare tv

Publicat: 27 iun. 2022
Nasrin Ameri
Frumoasa prezentatoare Nasrin Ameri se va căsători luna aceasta cu iubitul ei, iar nașii de cununie vor fi Cristi Borcea și Valentina Pelinel.

Una dintre cele mai apreciate prezentatoare din România, Nasrin Ameri, se pregătește de nuntă. Vedeta trăiește de mai mulți ani o frumoasă poveste de dragoste alături de bărbatul care i-a cucerit inima, iar luna aceasta va îmbrăca rochia de mireasă. Mereu discretă când vine vorba de viața privată, puțini sunt cei care știu cu ce se ocupă viitorul soț al vedetei și cine vor fi nașii frumoasei prezentatoare tv.

Nasrin Ameri se pregătește de nuntă și radiază de fericire

Frumoasa prezentatoare de la Antena Stars, Nasrin Ameri, va îmbrăca luna aceasta rochia de mireasă. Aceasta se va căsători cu alesul ei, pe care l-a întâlnit pe platourile de filmare. La început cei doi au fost colegi, însă ulterior și-au dat seama că sunt suflete pereche și au început o frumoasă poveste de dragoste.

Nasrin Ameri și partenerul ei sunt împreună de opt ani, iar pe 29 iulie anul acesta vor deveni soț și soție. Cei doi au avut deja cununia civilă, însă cea religioasă va avea loc în curând. Frumoasa prezentatoare a declarat recent că se află în toiul pregătirilor de nuntă și este extrem de fericită.

,,Sunt relaxată, am început din timp pregătirile. Invitațiile au fost date, cred eu că am reușit să le trimitem pe toate. Așteptăm următoarea probă la rochia de mireasă și sperăm să fie gata la momentul potrivit, cu siguranță.”, a declarat vedeta tv.

Nasrin Ameri este extrem de discretă și vorbește de puține ori despre planul personal. Aceasta nu a dorit să ofere prea multe detalii despre viața sa privată, însă are doar cuvinte de laudă pentru viitorul ei soț. Îndrăgita prezentatoare a dezvăluit cum l-a cunoscut pe bărbatul care i-a cucerit inima.

,,Am fost colegi, el pe departamentul lui, iar eu eram reporter când ne-am cunoscut. Am pornit de la statutul de colegialitate, amiciție. Eu eram reporter și mi s-a propus să merg cu un coleg de-al meu la mare, împreună cu Andreea Mantea – poiectul BurlăcițeleCumva, de acolo ne-am împrietenit. Observând cumva și chimia dintre noi, despre care toată lumea vorbește, compatibilitatea și faptul că rezonăm, râdeam foarte mult, a fost așa, ușor-ușor, treptat. Ne-am cunoscut, ieșeam foarte mult, povesteam. A fost un început foarte frumos, așa cum este și astăzi. Facem opt ani pe 24 august.”, a mărturisit aceasta.

O prezență discretă în showbiz-ul autohton este și Rosse Stan. Aceasta se afișează destul de rar la evenimentele mondene, dar face furori cu fotografii provocatoare pe rețelele de socializare. Și frumoasa Alina Crișan atrage privirile tuturor în mediul online și nu regretă că s-a retras din televiziune. Aceasta a avut parte de multe provocări pe plan amoros, însă în prezent se declară o femeie fericită și împlinită.

Nasrin Ameri și partenerul ei vor fi cununați de un cuplu celebru

Cristi Borcea și Valentina Pelinel îi vor cununa pe Nasrin Ameri și iubitul ei. Cele două cupluri se cunosc de mai mulți ani și îi leagă o frumoasă prietenie.

Nasrin Ameri a oferit detalii inedite despre relația sa cu viitorii nași de cununie.

,,Relația noastră este una la care noi ținem foarte mult. Vorbim zilnic la telefon. Nu există zi din săptămână în care să nu ne vedem ori noi două, ori toți patru. Avem o relație apropiată de prietenie. Noi mereu spunem, de ani de zile, că noi suntem ca într-o familie. Sunt oameni excepționali care ne sunt foarte apropiați și sunt total diferiți de ceea ce vedeți la televizor și asta o spun în sensul în care la televizor nu poți să arăți cine ești cu adevărat și faptul că ești un om bun, că ești un om modest, simplu, că nu ții cont nici de banii din conturi, nici de celebritate. Când suntem noi, suntem noi și atât, fără reflectoare. Avem o relație de prietenie normală.”, a declarat aceasta.

Nasrin Ameri are mari emoții și așteaptă cu nerăbdare să îmbrace rochia de mireasă.

„Este totul gata, pe 29 iulie va fi nunta, va pica într-o vineri. Totul e gata, dar nu am rochia! E făcută însă pe comandă, mai avem două probe și e gata. Peste câteva săptămâni e gata!”, a mai precizat aceasta.

Frumoasa prezentatoare Nasrin Ameri se va căsători luna aceasta cu iubitul ei, iar nașii de cununie vor fi Cristi Borcea și Valentina Pelinel. Vedeta de la Antena Stars radiază de fericire și se declară o femeie împlinită alături de bărbatul care i-a cucerit inima.
Adauga un comentariu