Curiozitati

Nasterea Maicii Domnului. Spune aceasta rugaciune pe 8 septembrie de Sf. Maria Mica. Este incredibil ce se intampla dupa

Publicat: 08 sept. 2019

Nasterea Maicii Domnului. Praznuita pe data de 8 septembrie si celebrata deopotriva de ortodocsi cat si de catolici, Nasterea Maicii Domnului este considerata prima mare sarbatoare din anul bisericesc.

Nasterea Maicii Domnului. Chiar daca in Sfanta Scriptura nu se ofera informatii despre Nasterea Maicii Domnului, datorita Sfintei Fecioare, Fiul Domnului S-a intrupat, a biruit moartea si a daruit oamenilor viata vesnica in Imparatia Cerurilor. In data de 8 septembrie, cititi rugaciunea de mai jos, pentru a avea liniste in casa si bunastare.

Nasterea Maicii Domnului. „Nasterea Ta a stralucit bucurie celor tinuti in legatura intristarii, Si pana la marginile lumii s-au vestit minunile ca prinos al mangaierii, Cea Care a rasarit din pantece neroditor naste ramanand Fecioara curata, Si pe Cel Neapropiat serafimilor Il arata lumii cu Trup ca O Raza prea luminata.

Vestirea Arhanghelului Gavriil s-a plinit si Rodul rugaciunii staruitoare S-a aratat pe pamant. Cea inchipuita in oglinda prooroceasca Se arata cu trupul pe pamant, gatindu-Se sa primeasca intru Sine pe Cel Nearatat. Pentru aceasta, Maica Prealaudata, la judecata nu vadi inaintea Stapanului pacatele noastre si sterge cu roua milostivirii Tale toate nedesavarsirile noastre si asterne valul uitarii peste nedreptatile noastre.

Corabie a milostivirii Te stim, Care porti pe Cei incarcati de povara pacatelor la limanul mantuirii. Nu ne uita pe noi, cei rataciti, care ne primejduim a cadea in adancul deznadajduirii. Cetate a Imparatului veacurilor esti, inconjurata de trambitele biruintei, adica de Sfintii Ingeri, cei slujitori ai tainelor dumnezeiesti.

Intareste si cetatea inimii noastre, aparandu-o de sagetile gandurilor viclene, ca neincetat sa fie inconjurata de curgerile rugaciunii curate.

Amin.”, scrie secretele.com.loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit