Magazin

Nasul de cununie al Andrei si al lui Maruta a fost condamnat la 8 ani de inchisoare!

Publicat: 07 feb. 2014
1

Nedorind probabil sa amestece politicul si afacerile nasului cu viata personala, Catalin Maruta si Andra au preferat sa aminteasca foarte rar de nasul lor de cununie, omul de afaceri Cornel Ciocan. Inculpat si condamnat intr-un dosar de evaziune fiscala, nasul Andrei si al lui Maruta este foarte aproape de inchisoare!

Cornel si Dana Ciocan sunt nasii care i-au cununat pe Andra si Catalin Maruta, in august 2008, prietenia dintre cele doua cupluri fiind una trainica si atunci, dar si in zilele noastre. „Sunt cei mai buni prieteni ai nostri, niste oameni cum putini sunt pe lumea asta. Cornel spune ca de-abia asteapta sa m-auda spunandu-i «saru’mana, nasule!». Ba, mai mult, parerea lui este ca ar trebui sa facem si o repetitie generala”, declara Maruta cu cateva zile inainte sa fie cununat de Cornel Ciocan si de sotia acestuia, scrie wowbiz.ro.

“Ziua mea e in fiecare zi :)))! Multumesc pentru surpriza celor de la Dancor, nasului meu Cornel Ciocan. Mi-ati facut si ziua asta mai frumoasa. Va iubesc!”, scria pe Facebook vedeta tv si anul acesta, pe 27 ianuarie, chiar de ziua lui, semn ca relatia cu nasul s-a pastrat nealterata! Din pacate pentru Catalin Maruta, dar si pentru Andra, nasul lor traverseaza cea mai neagra perioada posibila, fiind recent condamnat la 8 ani de inchisoare cu executare pentru evaziune fiscala! Totul a inceput in 2010, cand procurorii DNA l-au trimis in judecata pe Ciocan pentru „evaziune fiscala in forma continuata, refuz nejustificat de a prezenta organelor competente documentele legale si bunurile din patrimoniu in scopul impiedicarii verificarilor financiare, fiscale sau vamale, instigare la infractiunea de fals in inscrisuri sub semnatura privata si uz de fals, ambele in forma continuata”.

Totul pentru ca ar fi prejudiciat statul cu 6500000 de lei, reprezentand impozit pe profit si TVA. In octombrie 2011, Judecatoria Sectorului 3 din Capitala l-a condamnat pe nasul lui Maruta si al Andrei la trei ani de inchisoare, dar cu suspendare. Un an mai tarziu, pe 31 octombrie 2012, apelul inaintat de Ciocan a fost respins, dar apelul ANAF si DNA a avut succes, asa ca omul de afaceri originar din comuna Rotunda (judetul Olt) s-a trezit condamnat la 8 ani de inchisoare cu executare, interzicerea unor drepturi pe o durata de 7 ani, plata catre ANAF a 5800000 de lei si mentinerea sechestrului pe o parte din bunurile mobile si imobile ale inculpatului! Cornel Ciocan a facut recurs si asteapta o hotarare definitiva

Adauga un comentariu