Cancan

Natalia Mateuț pozează goală și face furori pe rețelele de socializare. Cum reușește să se mențină în formă focoasa vedetă

Publicat: 26 mai 2022
Natalia Mateut goala
La vârsta de 32 de ani, Natalia Mateuț are un fizic de invidiat și își surprinde fanii cu fotografii în care apare goală.

O apariție incendiară în showbiz-ul autohton, Natalia Mateuț, pozează goală și face furori pe rețelele de socializare. Aceasta se mândrește cu o siluetă fără cusur și nu ezită să pună pe jar inimile bărbaților. Focoasa șatenă se afișează în ipostaze nud în mediul online și încinge imaginația publicului masculin. Tânăra se bucură din plin de celebritate și de aprecierea tuturor și își asumă trecutul amoros controversat. Iată cum reușește să se mențină în formă focoasa vedetă.

Natalia Mateuț pozează goală și atrage privirile tuturor

Natalia Mateuț este una dintre cele mai râvnite femei din showbiz-ul autohton. Șatena s-a iubit cu mai mulți bărbați celebri, iar relațiile de dragoste controversate i-au adus și mai multă celebritate. Nu de puține ori Natalia Mateuț a fost criticată pentru trecutul ei, dar și pentru aparițiile îndrăznețe.

Cu toate acestea, vedeta nu ține cont de replicile dure ale unora și pozează goală pe rețelele de socializare. Aceasta este extrem de activă în mediul online, iar fotografiile sale incendiare au un număr impresionant de urmăritori. La vârsta de 32 de ani, Nataia Mateuț se bucură din plin de viață și se răsfață cu vacanțe exotice.

Tânăra își surprinde fanii cu fotografii provocatoare din locuri exclusiviste și încinge imaginația multor bărbați cu ținutele sale incendiare. În prezent, Natalia Mateuț trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de DJ Mahony și nu ezită să se afișeze în ipostaze tandre alături de acesta.

Printre vedetele care pozează sexy și fac furori de fiecare dată când apar în public se află și îndrăgita artistă Lora. Aceasta a fost de nenumărate ori protagonista unor pictoriale îndrăznețe, la fel ca frumoasa Corina Caragea. Deși nu a pozat nud, vedeta se afișează în ținute incendiare, care îi pun în evidență formele voluptoase.

Cum reușește să arate atât de bine focoasa vedetă

Natalia Mateuț se mândrește cu o siluetă fără cusur și nu ezită să își etaleze corpul de invidiat ori de câte ori are ocazia. Șatena pozează frecvent în lenjerie intimă, lăsând la vedere bustul generos și formele care încing imaginația bărbaților. Aceasta a dezvăluit recent cum reușește să se mențină în formă și care sunt trucurile ei de înfrumusețare.

,,Eu una fac sală de mult, sunt obișnuită cu sportul, mi-a plăcut întotdeauna să am grijă de mine, să fac mișcare regulat. Mănânc salate, pește, grătar, tot felul de cărnuri slabe, fresh-uri dimineața, dulciuri cât mai puțin, fructe, pepene roșu, caisele, cireșele sunt nelipsite din frigiderul meu. Îmi fac tot felul de smoothie-uri, de sucuri naturale și alte combinații de gen,  încerc să nu mănânc foarte mult, dar am fost dintotdeauna și sunt o pofticioasă. Trebuie să mă abțin pe partea de dulciuri.”, a mărturisit aceasta.

Natalia Mateuț trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de DJ Mahony, iar în ultima vreme se afișează tot mai des împreună la evenimentele mondene, dar și pe rețelele de socializare. Focoasa șatenă îl susține mereu pe iubitul ei și are doar cuvinte de laudă când vine vorba de acesta.

La vârsta de 32 de ani, Natalia Mateuț are un fizic de invidiat și își surprinde fanii cu fotografii în care apare goală. Vedeta pozează provocator pe rețelele de socializare și atrage privirile tuturor de fiecare dată când apare în public.
Adauga un comentariu