Eveniment-Social

Navala la fasole cu ciolan! Iesenii s-au calcat in picioare pentru cele cinci mii de portii de mancare

Publicat: 01 dec. 2015
1

@ Mii de portii de fasole cu ciolan au fost servite ieri in Piata Unirii @ Unii ieseni aproape ca s-au calcat in picioare pentru a primi o astfel de portie @ Timp de cateva zeci de minute, iesenii au asteptat sa ajunga la corturile instalate de primarie pentru a beneficia de acele portii

Peste 5.000 de portii de fasole cu ciolan au fost pregatite iesenilor prezenti ieri in Piata Unirii la manifestarile dedicate Zilei Nationale a Romaniei. Oamenii au dat navala la corturile instalate de municipalitate in Piata Unirii, unde angajatii Directiei de Asistenta Comunitara aveau pregatite portiile respective. Iesenii au fost serviti chiar de primarul municipiului Iasi, Mihai Chirica. Impreuna cu artistul Ovidiu Lipan Tandarica, primarul Iasului a servit oamenii pret de cateva zeci de minute. Oamenii s-au asezat la rand in fata corturilor, unde au fost serviti si cu un pahar de ceai cald sau vin fiert.

Click aici pentru a vedea imagini foto, video.

„Este emotionant in primul rand pentru ca este masa romanilor, pentru ca este un moment dedicat celor care s-au jerfit ca noi astazi sa fim aici, celor un milion de ostasi romani care au cazut pentru intregirea neamului romanesc si pe care dorim sa-i cinstim de fiecare data. Sa fie si de sufletul lor si de continuitatea si sanatatea poporului roman. Dumnezeu sa-i ajute pe toti romanii, atat cei din tara, cat si pe cei din strainatate”, a mentionat Mihai Chirica, primarul municipiului Iasi. Angajatii Directiei de Asistenta Comunitara au facut portiile respective cu o seara inaintea evenimentului. „Primaria municipiului Iasi, pe langa evenimentele organizate cu ocazia acestei zile, a preparat pentru iesenii care au venit in Piata Unirii, prin caminele si cantina din subordine, un numar de peste 5.000 de portii de fasole cu carnati”, a mentionat Luminita Munteanu, directorul Directiei de Asistenta Comunitara Iasi.

Comentarii
  • Si dobitocul asta de Chirica cu cine a venit la impartit fasole ?Cu prima nevasta,cu a doua nevasta,cu una din amante ,cu CINE? Alegeti ,ieseni,pe Chirica,pe Oajdea,pe Vosganian,pe „domnul”din Bojica,zona metropolitana a orasului tiganesc Hirlau…si dupa aceea plingeti ce-ati ales.

    • Bãi b0ule, ce treaba ai tu cu viata omului? Cate neveste a avut si cu cine vine? De asta nu mai dormi tu la noapte? Ce va mai place sa aveti grija de viata altora, dar voi nu puteti sa aveti grija de viata voastra. Pe om sa-l judeci dupa munca si efortul care-l depune pt oras, nu pt cate amante si neveste are. E viata lui, face ce vrea.

  • Spectacol in Piata Unirii cu petarde si gaze lacrimogene .La urmatorea imbasinare, Primaria va da si masca cu chiloti de tabla !

  • Cel mai scarbos si mai penibil moment de ziua nationala . A distribui fasole cu carnati , inseamna a recunoaste impotenta neamului romanesc , milogeala , defilarea saraciei si neputintei. Pe foarte multi dintre „beneficiari ” ai durea-n cur de ziua nationala . Interesul lor : paharul si pomana , pentru ca nici nu stiau de ce se afla acolo ci doar pentru ce . Ma doare , pentru ca ziua de 1 Decembrie , poate fi sarbatorita si altfel , decat cu alcool , fasole si desigur multa „popime „. Adevaratii eroii ai neamului romanesc , care s-au jertfit pentru tarisoara noastra zac prin azile necunoscuti si anonimi , pe cand otrepele politicianisme impart pomeni . NU ASA SE SARBATORESTE ZIUA NATIONALA A ROMANIEI !

Adauga un comentariu