Stiinta

Navigarea pe net in timpul serviciului te face mai competent

Publicat: 24 aug. 2011

Nu trebuie sa va simtiti vinovati pentru ca navigati pe internet (din motive de relaxare) in timpul serviciului, scriu cei de la Wall Street Journal, citand un nou studiu. „Datul” pe net in timpul orelor de munca, va face mai performanti si mai capabili sa va indepliniti sarcinile de serviciu.

Potrivit cercertatorilor de la Universitatea Nationala din Singapore, o pauza zdravana insotita de browsing pe paginile voastre preferate de internet va va face ca in momentul in care puneti din nou mana pe dosare sau tarnacop (depinde ce meserie aveti) sa fiti mai determinati sa va indepliniti mai bine sarcinile pentru care sunteti platiti.

Navigarea pe internet ii face pe subiecti mult mai productivi si capabili sa indeplineasca mai multe sarcini intr-un timp mai scurt”, spun cercetatorii din Singapore. Noi am tinde sa-i contrazicem, dar n-o facem pentru ca studiul dat publicitatii acum nu este decat o confirmare a rezultatelor altor cercetari realizate in Australia in urma cu mai multi ani.

Drept pentru care, ne abtinem de la alte comentarii. In plus, poate va intrebati de ce am fost azi asa de productivi…loading...

Adauga un comentariu