Stiri si curiozitati

Nea Marin sarbatoreste 40 de ani de casnicie: «Nu ma mai lua nimeni»

Publicat: 03 iun. 2019
3

Nea Marin este un sot foarte devotat, astfel ca, in luna decembrie el si sotia lui vor sarbatori 40 de ani de cand s-au hotarat sa-si uneasca destinele in fata lui Dumnezeu. Desi este cunoscut ca fiind «spaima vedetelor», el este devotat casniciei pe care o are de aproape 4 decenii.

Nea Marin a vorbit deschis despre casnicia pe care o are cu sotia lui, dezvaluind cum au decis sa se casatoreasca. Nea Marin si Mioara, sotia lui, au pornit la acest drum ca niste prieteni, insa in timp si-au dat seama ca pe ei ii leaga mai multe sentimente.

Este casatorit cu Mioara de 40 de ani si spune ca nu stie cum ar fi fost viata lui fara ea.„Am 40 de ani de casnicie, facem acum in decembrie. Eu cu sotia mea am fost prieteni 5 ani de zile, ea deja ajunsese invatatoare in sat, eu eram in Bucuresti si i-am zis sa vina in Bucuresti sa se angajeze si dupa sa fie sotia mea. De 40 de ani suntem impreuna. Daca eu nu ma casatoream cu Mioara, nu ma casatoream. M-am casatorit la 22 de ani, cred ca nu ma mai lua nimeni” a spus Nea Marin, pentru Antena Stars.

Nea Marin (60 de ani), care il altoia adesea cu nuiaua pe neascultatorul Liviu Varciu, la “Serviti, va rog!” (Antena 1), isi lauda partenera de viata: “Eu si sotia mea Maria suntem casatoriti de peste 35 de ani. Ea este cea care mi-a suportat toate nebuniile. O iubesc mult, am luat-o din dragoste”, a povestea Nea Marin la ProTv.

Nea Marin va parasi emisiunea "Poftiti la Nea Marin" din cauza unor afaceri de familie. Mai exact, fiica sa, Larisa, are nevoie de ajutor la organizarea unui eveniment de amploare si considera ca nu se poate descurca singura. Asadar, l-a apelat pe tatal sau, spaima vedetelor din cauza tipetelor lui si a obiceiului de a le altoi cu tot felul de obiecte atunci cand le prinde in off-side. Dupa ce a fost apelat de fiica sa, Nea Marin a renuntat la emisiune fara sa stea mult pe ganduri si a plecat spre Bucuresti pentru a-i fi alaturi Larisei.

Nea Marin a parasit platoul emisiunii "Poftiti la Nea Marin" pentru a o ajuta pe fiica sa Larisa la organizarea unui eveniment de amploare. De mai bine de 10 ani el si fiica lui se ocupa de gazduirea Horei Satului care are loc la Muzeul Satului. Larisa s-a ingrijorat stiind cat de importanta este aceasta datorie si a decis sa apeleze la tatal ei pentru a se asigura ca lucrurile vor merge ca pe roate, iar toti participantii vor fi mutumiti.

Adauga un comentariu