National

Nechifor anunta dezvaluiri importante

Publicat: 02 apr. 2001

Deputatul PDSR de Iasi, Cristian Nechifor, a afirmat ca, nu peste multa vreme, intr-o conferinta de presa organizata anume in acest scop, va face cunoscute opiniei publice numele celor care au distrus economia ieseana. Fara a da vreun nume, Nechifor a precizat ca este vorba de oameni care au ocupat functii importante in trecuta legislatura.
„Cei care au lasat pe drumuri zeci de mii de oameni vor fi adusi in fata justitiei pentru a-si explica actiunile. Ei si ciracii lor vor trebui sa faca fata acuzatiei de subminare a economiei de stat”, a afirmat Nechifor, care a mai spus acest lucru si in campania electorala.
In opinia deputatului pedeserist, aceasta stare de lucruri grava este valabila nu numai pe plan local ci la nivelul intregii tarii, printre vinovati numarandu-se fosti prefecti si directori de mari intreprinderi.
Culpa acestora consta in a fi intrerupt, de cele mai multe ori cat se poate de artificial, activitatea unor intreprinderi cu pierderi, mai mult sau mai putin importante. Nechifor a evaluat la jumatate din total numarul societatilor care au fost inchise fara a fi fost necesar acest lucru. Pedeseristul a precizat ca si in jurul firmei Moldova Tricotaje (al carei manager este) s-au dat lupte grele, spre a o putea subordona unor interese politice.
Totodata, Cristian Nechifor a anuntat ca Partidul Democratiei Sociale din Romania nu va practica vendeta, toti oamenii politici care au apartinut fostei puteri, in masura in care au fost corecti, nefiind in pericol de a suferi de pe urma convingerilor politice, „asa cum s-a intamplat in 1997”.
Daca se va intampla, totusi, acest lucru, parlamentarul iesean a atras atentia ca ne vom autodistruge.
Catalin ONOFREIloading...

Adauga un comentariu