Sport

Negocieri dure! George Tucudean a acceptat oferta Stelei

Publicat: 27 ian. 2015

Apropiatii lui George Tucudean (23 de ani) s-au deplasat în Anglia pentru a ajuta în negocierile vizând trecerea fostului dinamovist la Steaua. Împrumutat în acest sezon de Standard la Charlton, Tucudean ar fi acceptat deja propunerea ros-albastrilor!

Impresarii Anamaria Prodan si Florin Manea au sosit din partea Stelei în Londra pentru a discuta direct cu seful lui Charlton (echipa care are acelasi patron ca si Standard), deoarece tratativele au ajuns într-un punct dificil. Standard cere bani pentru împrumutul lui Tucudean, astfel ca Steaua a regândit strategia si ar vrea sa-l transfere direct pe atacantul aradean, pentru a nu avea probleme similare la vara, când împrumutul ar lua sfârsit. Suma pentru care Tucudean ar urma sa fie vândut de belgieni depaseste un milion de euro. Tucudean s-a întâlnit deja cu Prodan în Anglia si a acceptat oferta ros-albastrilor, care-i ofera un contract de 240.000 de euro anual. În cazul în care se va ajunge la o întelegere si Tucudean va sosi în cele din urma în Ghencea, Claudiu Keseru va fi vândut în aceasta iarna. Mai mult, Raul Rusescu este doar împrumutat si va reveni la Sevilla la capatul sezonului, astfel ca Steaua trebuie sa îsi pregateasca linia ofensiva pentru preliminariile UCL.

George Tucudean, care a jucat la Dinamo între 2010 si 2014, nu este singurul jucator de care se va desparti Charlton în aceasta iarna. Vor mai pleca Simon Church (Milwall), Morgan Fox (Ipswich) si Tal Ben Haim. De altfel, un site al suporterilor lui Charlton scrie ca Tucudean este foarte aproape de a semna cu Steaua, dar nu împrumutat, ci sub forma de transfer definitiv.

Unele surse anunta ca vizita Anamariei Prodan în Anglia a avut si un alt scop în afara de cel al încheierii tratativelor pentru Tucudean. Ea ar fi ajutat la obtinerea împrumutului lui Georgios Samaras (WBA), care va juca la Al Hilal pâna la sfârsitul sezonului. În vârsta de 29 de ani, atacantul care a fost de patru ori campion în Scotia, cu Celtic, a acceptat sa plece de la West Bromwich Albion sub forma de împrumut, urmând sa primeasca pentru cele 6 luni cât va evolua sub comanda lui Laurentiu Reghecampf nu mai putin de 3,5 milioane de dolari.loading...

Adauga un comentariu